[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇有多隻有啲進度ac可以同我換
之前隻ac研究wd時衰左嬲嬲地刪左game
而家想玩返又唔想重新開始
有one piece treasure cruise或者白貓可以換

有個+0聖龍account
唔使換,可以送俾你
斷片可以換42金甲龍
可合成3塊A草晶
但好似冇乜石剩
有興趣可以留email

補充,仲有一堆晶片

已sent
如果唔岩心水or搵到更好,
就引繼返個acct send返email俾我就ok

印象中劍皇, 杜納斯都有超過21塊
pvp係咪有命中bug/外掛?
點解我降完對方命中, 然後我方全miss對方全中???

因為不嬲都係睇真人運

頭先我係咪同你打左場
毒金仔封海天

有一rd頑禁錯回血結果打唔死金仔
用咗一日金剛,我諗梗都係要換返alpha

我隻究天變到永遠成集火對象可能換隻古魔a落去
有冇有多隻有啲進度ac可以同我換
之前隻ac研究wd時衰左嬲嬲地刪左game
而家想玩返又唔想重新開始
有one piece treasure cruise或者白貓可以換

有個+0聖龍account
唔使換,可以送俾你
斷片可以換42金甲龍
可合成3塊A草晶
但好似冇乜石剩
有興趣可以留email

補充,仲有一堆晶片

已sent
如果唔岩心水or搵到更好,
就引繼返個acct send返email俾我就ok

印象中劍皇, 杜納斯都有超過21塊

一開波已可砌隊3皇騎
pvp係咪有命中bug/外掛?
點解我降完對方命中, 然後我方全miss對方全中???

因為不嬲都係睇真人運

頭先我係咪同你打左場
毒金仔封海天

有一rd頑禁錯回血結果打唔死金仔
用咗一日金剛,我諗梗都係要換返alpha

我隻究天變到永遠成集火對象可能換隻古魔a落去

反正回得切血驚咩
想問下打PVP 係咪至少5000名之內就得BP收? 1個月計一次?

1000名啦 hea打都入到嫁啦

我+4隻隻都好廢

Hea打跌出左1000
棄jor
啱啱有kyys巴打粒a晶跌咗4斷
多謝晒

又4塊

今次又-6抽中a晶,如果要我幫手打就出聲
想問下打PVP 係咪至少5000名之內就得BP收? 1個月計一次?

我+4隻隻都好廢

Hea打跌出左1000
棄jor

你唔用究天9射

我+4隻隻都好廢

Hea打跌出左1000
棄jor

你唔用究天9射

有其他驚玩

精霸

我+4隻隻都好廢

有邊幾隻睇下砌唔砌到隊?

我得究吸, 兩隻火奧 (1光1暗)

巴打咩NO, 加定你

巴打咩NO, 加定你

精霸

vip玩家

精霸

vip玩家

巴打依家/今晚得唔得閒
分身爆石打

精霸

vip玩家

巴打依家/今晚得唔得閒
分身爆石打

now ok

精霸

vip玩家

巴打依家/今晚得唔得閒
分身爆石打

now ok

等我半個鐘 巴打打住先

巴打咩NO, 加定你

已add

巴打咩NO, 加定你

巴打我都add左你,username= EO
分身有B正身乜都冇,有需要搵你

精霸

vip玩家

巴打依家/今晚得唔得閒
分身爆石打

now ok

等我半個鐘 巴打打住先

kyys巴仲喺唔喺度

精霸

vip玩家

巴打依家/今晚得唔得閒
分身爆石打

now ok

等我半個鐘 巴打打住先

kyys巴仲喺唔喺度

yes
玩足咁多次活動都未試過活動晶中A
痴線啲晶真係好飄忽,3c竟然有3粒
玩足咁多次活動都未試過活動晶中A

我中過, 就係白帝哥次, 頂佢出個滅級, 開個分身連晶都唔使抽..

精霸

vip玩家

巴打依家/今晚得唔得閒
分身爆石打

now ok

等我半個鐘 巴打打住先

kyys巴仲喺唔喺度

yes

sor搞耐咗
巴打add我分身6014 6173
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞