[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

介唔介意打完呢場, 幫我打多場清左D 體去

你放個code出黎
我用pt A機暴入

338953 thx

S 巴功德無量

聽晚再繼續啦咁你地

S巴,今晚幾點左右得閒

我諗都要9點先得

俾id 我加你

加左,呢個係你正身還是分身?

分身咋 pt A drop B +0聖龍
正身55187752, 44255237
用運寵打咗兩日solo 發覺係搵笨
少咗隻究天金箱平均比之前少 1-2 (唔知點解)
運箱得一半機會係puzzle 每次出3粒
計返根本無乜多過puzzle
但就每場少咗百幾分
e+轉返auto 3究天
但就每場少咗百幾分

我都覺得冇咗究天會出少咗金箱 仲以為自己人品差
血盾up
但就每場少咗百幾分

我都覺得冇咗究天會出少咗金箱 仲以為自己人品差

用返3究天即刻變返場場5粒
之前雙究天小丑精數一樣但多數出4仲試過出3添
血盾up

抽盾梗係用友抽

今朝過失塊防iv,試左幾次都開花失敗
血盾up

抽盾梗係用友抽

佢個10連11%金盾應該會呃到人去抽
血盾up

抽盾梗係用友抽

都係冇10連必有一盾
分身 十抽 9盾,姐係唔會有過盾up

有冇金先

有冇金先

on9 唔會有過盾up啦咁樣 分身再十抽多次 4盾
我唔信咁易出,開埋另外幾隻分身試抽下再包膠

介唔介意打完呢場, 幫我打多場清左D 體去

你放個code出黎
我用pt A機暴入

338953 thx

S 巴功德無量

聽晚再繼續啦咁你地

S巴,今晚幾點左右得閒

我諗都要9點先得

俾id 我加你

加左,呢個係你正身還是分身?

分身咋 pt A drop B +0聖龍
正身55187752, 44255237

咁你正身打唔打?有個位剰

如果唔打我就幫我fd打埋
血盾up

抽盾梗係用友抽

都係冇10連必有一盾

佢意思應該係每隻都有4X%會帶盾,10連冇必出,但變相真人運高起上黎可以隻隻都帶1盾
係幾抵屌既
不過都冇晒人課
係幾抵屌既
不過都冇晒人課

唔會抽啦,pvp bp友抽抽盾唔好咩,問題係佢咁易出就唔會有過盾up 有都唔會100%
分身試單抽,一下出金+銀盾
分身6單抽 2金 3銀 ,你玩埋佢
分身試單抽,一下出金+銀盾

以後pk冇6金12銀都唔好出黎
又出左金,總共560石 4金 17銀
正身中左vi 血金 6抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞