[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Spawn巴 今晚可唔可以跟隊?
呢度我資歷最淺 可以等其他巴打打晒先
祝利場場贏波

唔好咁講,我做檬撚耐你少少姐 其實我有2個分身都有晶,暫時借左比 月巴牙朗巴打 同 浩園巴打用緊。

今晚 月巴牙朗巴打 會打完

計埋你 Dr. 巴打,達叔 都可能要打陣
你地夾下時間邊個唔打住就另外o個個打啦

我可以夜晚12點後打,夜訓開

我今晚早訓, 可以交返個Acc出黎, 但個acc而家得30幾石,,,要做下任先有石攞...

想要石,最快應該係開場打細暗石邀街人打,好似頭10位新既人位位10定20石。攞左呢百零石應該有排打

同埋追分,我都建議你地用d石自己開會快d,入場得一半分可能打到眼盲都未打完

中哂point

正身無哂石
Spawn巴 今晚可唔可以跟隊?
呢度我資歷最淺 可以等其他巴打打晒先
祝利場場贏波

唔好咁講,我做檬撚耐你少少姐 其實我有2個分身都有晶,暫時借左比 月巴牙朗巴打 同 浩園巴打用緊。

今晚 月巴牙朗巴打 會打完

計埋你 Dr. 巴打,達叔 都可能要打陣
你地夾下時間邊個唔打住就另外o個個打啦

我可以夜晚12點後打,夜訓開

我今晚早訓, 可以交返個Acc出黎, 但個acc而家得30幾石,,,要做下任先有石攞...

想要石,最快應該係開場打細暗石邀街人打,好似頭10位新既人位位10定20石。攞左呢百零石應該有排打

同埋追分,我都建議你地用d石自己開會快d,入場得一半分可能打到眼盲都未打完

中哂point

正身無哂石

我至從ON9由IOS機過繼到AN機無哂石後, 之後而家次次搞抽晶event, 而家0石
本身 浩園巴正身 + 浩園巴打小蝗子 + 達叔(我) 玩緊,
剛剛S 巴用聖龍 + 肥朗巴 邀我,
我打唔哂, 有無巴打想 join 打分??
本身 浩園巴正身 + 浩園巴打小蝗子 + 達叔(我) 玩緊,
剛剛S 巴用聖龍 + 肥朗巴 邀我,
我打唔哂, 有無巴打想 join 打分??

我同FD打緊,準備完
得ptc究天 都想追下
裝左v晶配古狼,暫時效果唔錯
但我那隻係草抗v一遇lin同ab都係含可能都係要放返隻封技海天落場

我隻V都係草抗,有lin 已輸一半 究竟你地d長勝速隊用咩嫁

見到lin唔洗驚,封佢

要封lin就要用V 或者 豹先一步,兩隻殺唔到對家一隻 轉頭比人反殺埋

我隻海天快過大部份lin,封唔到應該都可幫v回一下
遇ab封又封唔到先最慘
落a又驚被封罰企到完場
今晚用古狼蜂va都叫贏多輸少
得ptc究天 都想追下

巴打要追斷片定係分?
得ptc究天 都想追下

巴打要追斷片定係分?

都爭少少 3萬分到 280斷 都可以
但我那隻係草抗v一遇lin同ab都係含可能都係要放返隻封技海天落場

我隻V都係草抗,有lin 已輸一半 究竟你地d長勝速隊用咩嫁

見到lin唔洗驚,封佢

要封lin就要用V 或者 豹先一步,兩隻殺唔到對家一隻 轉頭比人反殺埋

遇ab封又封唔到先最慘
落a又驚被封罰企到完場

V同ALP點會同隊,又速又坦咩
得ptc究天 都想追下

巴打要追斷片定係分?

星巴我今日打到呢度啦, 個號會還返比S巴, OK嗎?

見到lin唔洗驚,封佢

遇ab封又封唔到先最慘
落a又驚被封罰企到完場

V同ALP點會同隊,又速又坦咩

想要3隻大力
得ptc究天 都想追下

巴打要追斷片定係分?

sure !
得ptc究天 都想追下

巴打要追斷片定係分?

sure !

S巴我send 返mail比你, THX
S巴,剛sent email俾你

12萬分
S巴,剛sent email俾你

12萬分

掂哂
想幫分身打上斷片, 有無巴打得閒玩下
邊位巴打要分身 ptA drop A
而家可以借出 有2個分身
我可以打到1點, 有無巴打要追分?

正身pt.b,掉c,
分身pt.a

(如果有掉a/b精更好, 我都想追多7碎金甲龍)

+0聖龍係pt A drop B
機暴先係pt A drop A

丫,無人要就我要啦,我想追斷片睇下可唔可以換多7碎

正身pt.b,掉c,
分身pt.a

我打, 有無位?

正身pt.b,掉c,
分身pt.a

我打, 有無位?

S巴, 我要機暴幫手打得嗎?
不過我開場果隻分身部機廢,打5-6鋪就彈驚

正身pt.b,掉c,
分身pt.a

我打, 有無位?

見上面應該有 Dr 同 賭俠 巴打都好似要借分身用
~ 兩位巴打現一現身留個言,比個email就比你地用先

癲豪巴 我睇睇2位巴打應唔應我機先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞