[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實過盾
依家係要副寵究極體先高機率D 定主寵究極體?

副體

即係同原本無分別 只係搬左出黎扮新系統

有分別,主體唔洗再轉生多次 同埋show埋個機率俾你,50%低左定同之前一樣就都市傳說ed
係咪無月之千年獸?

正身得返30石,抽唔抽精好?
查實會唔會之後岀千年獸都有得換?
係咪無月之千年獸?

唔排除佢之後出咁解

留石算啦,今次21碎R下巴打/巴打分身場好過

呢度都冇人打
可唔可以改做每一隻完全體都要打碎

呢度都冇人打

我就抽左.....
1抽B晶 火物攻

未來出04 火神個啲當做完全體又可以打210碎
街場D ON9 冇晶仲要求多過D有晶既
又要A, B
真係咁多A, B俾你揀咩 有1B 1C 好開喇
a 或者 究天打弱光金甲扣幾多左右中光抗

A要睇咩A,6000同7000差好遠,6000+光A的話如果係大血隊長就一半左右,防隊長就一半少啲啲,7000+光A(KW巴)就過一半,究天全中應該扣1200左右,血隊長應該可以頂到3野,第4野就要睇佢miss唔miss

未來出04 火神個啲當做完全體又可以打210碎

有的話應該要由金肛退化返落去
進金肛要碎
退化又要碎
十隻金肛退10隻

A要睇咩A,6000同7000差好遠,6000+光A的話如果係大血隊長就一半左右,防隊長就一半少啲啲,7000+光A(KW巴)就過一半,究天全中應該扣1200左右,血隊長應該可以頂到3野,第4野就要睇佢miss唔miss

當lin同ab冇到光抗算
分身中1b1c
分身中1b1c

整個分身,抽1B1C,單刷,完
分身中1b1c

1場得1-2斷
分身中1b1c

1場得1-2斷

一百運仲好過抽碎
分身中1b1c

1場得1-2斷

一百運仲好過抽
隻野咁難拎,又叫合成獸
究極招技應該要: 120@hit x 7(每個屬性1hit) = 840

現實:500暗 + 30%混亂
分身中1b1c

1場得1-2斷

刷到宜家差唔多7碎,但重點係呢隻完全體黎,我真係當刷緊3分1 千年獸
分身中1b1c

1場得1-2斷

刷到宜家差唔多7碎,但重點係呢隻完全體黎,我真係當刷緊3分1 千年獸

無晶連場都R唔到
分身中1b1c

1場得1-2斷

無分身? 棄驚啦
分身中1b1c

1場得1-2斷

你唔係話要多21碎先進到千年獸咩 !? 咁你應該係打緊 6分1咋
分身中1b1c

1場得1-2斷

你唔係話要多21碎先進到千年獸咩 !? 咁你應該係打緊 6分1咋

我幾時有話要多21基米拉
21基米拉+21機邪+21千年,21機邪我有,打埋呢21基米拉就差21千年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞