[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
至於斷片,B+C晶掉率同上次金甲龍A+B+C差唔多
唔知有A晶會點

次次都係一下死,仲未見過基米拉出技
至於斷片,B+C晶掉率同上次金甲龍A+B+C差唔多
唔知有A晶會點

次次都係一下死,仲未見過基米拉出技

佢完全體黎 當佢係千年獸嘅碎片會好過啲,btw我已經換得1碎,今次有B+C就夠
其實你比對下基米拉同佢堆部件成熟期就知佢呢隻整得算係咁,睇下比多個頭同基米拉個頭

係咪差隻喪屍暴龍

係,被WFC左

成熟期
加魯魯獸腳部
暴龍獸身體
比多獸頭部
古加獸左手
惡魔獸雙手
天使獸對翼
飛龍獸對翼
角龍獸對尾
完全體
機械暴龍獸頭髮
喪屍暴龍獸右手

原來有咁多

飛龍同角龍好似講左好耐 都唔知新網偵會唔會有,完全體個兩隻就算啦,唔望佢完全體會進到完全體

新網偵見唔到角龍見到三角龍
有d想要千年
不過新網偵實有
係咪無月之千年獸?
一抽c晶
仲要唔送碎,即係多金甲龍60斷片

唔同,今次正身唔洗抽晶 同埋真係為左千年獸
如果冇興趣要千年獸可以hea(同埋千年獸event都唔知會唔會有基米拉碎
其實你比對下基米拉同佢堆部件成熟期就知佢呢隻整得算係咁,睇下比多個頭同基米拉個頭

係咪差隻喪屍暴龍

係,被WFC左

成熟期
加魯魯獸腳部
暴龍獸身體
比多獸頭部
古加獸左手
惡魔獸雙手
天使獸對翼
飛龍獸對翼
角龍獸對尾
完全體
機械暴龍獸頭髮
喪屍暴龍獸右手

原來有咁多

飛龍同角龍好似講左好耐 都唔知新網偵會唔會有,完全體個兩隻就算啦,唔望佢完全體會進到完全體

新網偵見唔到角龍見到三角龍

三角龍正呀 有無海膽獸

如果冇興趣要千年獸可以hea(同埋千年獸event都唔知會唔會有基米拉碎

一日大約打60斷片, 7日就夠420 = 21碎
上級運全部素3,素4
今舖打21碎嘅都係on9仔

今次1日就可以21碎 其實個問題應該係一隻完全體都要打碎係on9
千年獸冇返咁上下,仲係暗系暗攻嘅話就fucku bamdie
上級運全部素3,素4

仲玩緊呢隻垃圾驚嘅都係on9仔
上級運全部素3,素4

有邊個event唔係on9仔先打
上級運全部素3,素4

冇人關場
上級運全部素3,素4

冇人開場

今次1日就可以21碎 其實個問題應該係一隻完全體都要打碎係on9
千年獸冇返咁上下,仲係暗系暗攻嘅話就fucku bamdie

暗屬雷技
因為有機邪支炮 FF下

暗屬雷技
因為有機邪支炮 FF下

其實可能都係支炮出技,可以素材重覆利用
冇石抽精揮手區

9石

開多幾個分身先

今次唔抽晶 , 無石
冇石抽精揮手區

9石

開多幾個分身先

今次唔抽晶 , 無石

10石中左c晶唔知點好留名
冇石抽精揮手區

9石

開多幾個分身先

今次唔抽晶 , 無石

我唔會中你計, 因為上次用左40石抽1個盾都無
其實過盾
依家係要副寵究極體先高機率D 定主寵究極體?
其實過盾

副體
冇石抽精揮手區

9石

開多幾個分身先

今次唔抽晶 , 無石

我唔會中你計, 因為上次用左40石抽1個盾都無

100石點衰都有塊c
其實過盾

副體

即係同原本無分別 只係搬左出黎扮新系統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞