[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
測兩隻都係技1,已經冇哂進得嘅怪嘅碎片21碎又要擺多陣

暗lin紅lin劍皇黑戰A
咁多隻都無

全部用哂

上次進化塔唔屌定多啲
基米拉真係任何一隻部件成熟期可以進,咁睇黎完全體要用碎進,好似貓咁
基米拉真係任何一隻部件成熟期可以進,咁睇黎完全體要用碎進,好似貓咁

基米拉幻生系

基米拉幻生系

+0進化要7碎基米拉,完全體都食碎

基米拉幻生系

收藏家

基米拉幻生系

收藏家

又要打斷片,區區一隻完全體唔會好難打碎掛 3點唔抽住睇埋5點先
隻野可能救左蟲蟲同巴魯

基米拉幻生系

收藏家

又要打斷片,區區一隻完全體唔會好難打碎掛 3點唔抽住睇埋5點先
隻野可能救左蟲蟲同巴魯

完全體都要抽

基米拉幻生系

收藏家

隻野可能救左蟲蟲同巴魯

完全體都要抽

佢係完全體,但應該當左佢係究極咁進,之後千年獸當超究,但呢隻究極體係成熟期進咁姐

基米拉幻生系

收藏家

隻野可能救左蟲蟲同巴魯

完全體都要抽

佢係完全體,但應該當左佢係究極咁進,之後千年獸當超究,但呢隻究極體係成熟期進咁姐

基米拉一共有幾多隻可以進

基米拉幻生系

收藏家

隻野可能救左蟲蟲同巴魯

完全體都要抽

基米拉一共有幾多隻可以進

暴龍,加魯魯,比多,古加,惡魔,天使

基米拉幻生系

收藏家

隻野可能救左蟲蟲同巴魯

完全體都要抽

基米拉幻生系

收藏家

隻野可能救左蟲蟲同巴魯

完全體都要抽

佢當完全體但究極體材料 咩玩法
冇石抽精揮手區
冇石抽精揮手區

9石

開多幾個分身先
隻嘢柒到
用psp model都唔優化

基米拉幻生系

收藏家

隻野可能救左蟲蟲同巴魯

完全體都要抽

佢當完全體但究極體材料 咩玩法

六翅fm真係生不逢時
隻嘢柒到

其實佢冇用到其他model 只不過佢啲budget用晒係千年到
we have the one and only Millenniumon! And not only is the model very detailed, it also has not one but two gigantic texture files with a resolution of 2048x2048px! Put this together and we get one of the most intricate and high quality models ever created for a Digimon game!
隻嘢柒到

其實佢冇用到其他model 只不過佢啲budget用晒係千年到
we have the one and only Millenniumon! And not only is the model very detailed, it also has not one but two gigantic texture files with a resolution of 2048x2048px! Put this together and we get one of the most intricate and high quality models ever created for a Digimon game!

有幾detail
隻嘢柒到

有幾detail

其實我覺得千年獸仲柒,基米拉算係咁
今次係咪要打定21碎留黎遲d進死神千年用?
其實你比對下基米拉同佢堆部件成熟期就知佢呢隻整得算係咁,睇下比多個頭同基米拉個頭

進千年應該係要21機邪+21千年碎 再進上去個堆超究就唔會再用到呢隻完全體嘅碎,打21算 哪有石抽晶
其實你比對下基米拉同佢堆部件成熟期就知佢呢隻整得算係咁,睇下比多個頭同基米拉個頭

係咪差隻喪屍暴龍

進千年應該係要21機邪+21千年碎 再進上去個堆超究就唔會再用到呢隻完全體嘅碎,打21算 哪有石抽晶

今次試下唔抽,反正c=垃圾
冇石抽精揮手區

9石

開多幾個分身先

S巴,今次又靠你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞