[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇有多隻有啲進度ac可以同我換
之前隻ac研究wd時衰左嬲嬲地刪左game
而家想玩返又唔想重新開始
有one piece treasure cruise或者白貓可以換

有個+0聖龍account
唔使換,可以送俾你
斷片可以換42金甲龍
可合成3塊A草晶
但好似冇乜石剩
有興趣可以留email

補充,仲有一堆晶片

已sent
如果唔岩心水or搵到更好,
就引繼返個acct send返email俾我就ok
hea 爆黃金周
hea 爆黃金周

重點除左100石應該冇了
笑死
隻奇美拉真係場都無人開
開親果D要人B晶以上
笑死
隻奇美拉真係場都無人開
開親果D要人B晶以上

我搵高達獸場仲好
笑死
隻奇美拉真係場都無人開
開親果D要人B晶以上

我搵高達獸場仲好

我開奇美拉場,底線係雙C
利申冇精
笑死
隻奇美拉真係場都無人開
開親果D要人B晶以上

我搵高達獸場仲好

利申冇精

上次已用哂石抽金甲晶, 今次hea打, 巴打努力

CAA都係得3粒……
笑死
隻奇美拉真係場都無人開
開親果D要人B晶以上

我搵高達獸場仲好

利申冇精

自然體咋搏打得一碎得一碎,希望千年獸event都有得打番,唔係又棄埋算
笑死
隻奇美拉真係場都無人開
開親果D要人B晶以上

我搵高達獸場仲好

利申冇精

自然體咋搏打得一碎得一碎,希望千年獸event都有得打番,唔係又棄埋算

依家棄左佢好似方便啲
想問下打PVP 係咪至少5000名之內就得BP收? 1個月計一次?
想問下打PVP 係咪至少5000名之內就得BP收? 1個月計一次?

1000名啦 hea打都入到嫁啦
3海天磨到13rd 先肯投降
今晚就齊21碎基米拉,後日要打Nier,下星期啲人話真紅,可以無視垃圾驚兩個禮拜
pvp係咪有命中bug/外掛?
點解我降完對方命中, 然後我方全miss對方全中???

sor 笑左

sor 笑左

好常見,所以我棄用左金剛

因為不嬲都係睇真人運

因為不嬲都係睇真人運

頭先我係咪同你打左場
毒金仔封海天

我+4隻隻都好廢

我+4隻隻都好廢

有邊幾隻睇下砌唔砌到隊?

因為不嬲都係睇真人運

頭先我係咪同你打左場
毒金仔封海天

有一rd頑禁錯回血結果打唔死金仔
用咗一日金剛,我諗梗都係要換返alpha

我+4隻隻都好廢

有邊幾隻睇下砌唔砌到隊?

有冇火晶,升高達啦
啱啱有kyys巴打粒a晶跌咗4斷
多謝晒
啱啱有kyys巴打粒a晶跌咗4斷
多謝晒

又4塊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞