[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實你比對下基米拉同佢堆部件成熟期就知佢呢隻整得算係咁,睇下比多個頭同基米拉個頭

係咪差隻喪屍暴龍

係,被WFC左
其實你比對下基米拉同佢堆部件成熟期就知佢呢隻整得算係咁,睇下比多個頭同基米拉個頭

係咪差隻喪屍暴龍

係,被WFC左

成熟期
加魯魯獸腳部
暴龍獸身體
比多獸頭部
古加獸左手
惡魔獸雙手
天使獸對翼
飛龍獸對翼
角龍獸對尾
完全體
機械暴龍獸頭髮
喪屍暴龍獸右手

原來有咁多

係咪差隻喪屍暴龍

係,被WFC左

成熟期
加魯魯獸腳部
暴龍獸身體
比多獸頭部
古加獸左手
惡魔獸雙手
天使獸對翼
飛龍獸對翼
角龍獸對尾
完全體
機械暴龍獸頭髮
喪屍暴龍獸右手

原來有咁多

飛龍同角龍好似講左好耐 都唔知新網偵會唔會有,完全體個兩隻就算啦,唔望佢完全體會進到完全體
海天分身中左B晶,希望唔會因為速度太快阻住清場

係咪差隻喪屍暴龍

係,被WFC左

成熟期
加魯魯獸腳部
暴龍獸身體
比多獸頭部
古加獸左手
惡魔獸雙手
天使獸對翼
飛龍獸對翼
角龍獸對尾
完全體
機械暴龍獸頭髮
喪屍暴龍獸右手

原來有咁多

錦繡多味魚
又event
真係on L 9
btw, 上個禮拜單抽3下都中金satk
好似真係易中左好多
點知陣間係斷片換無晶/暗晶就搞笑
好似真係易中左好多

明明我唔算極負碌都要俾人屈,你地班仆街仲癡線
好似真係易中左好多

有身分證就有金
點知陣間係斷片換無晶/暗晶就搞笑

唔會啦,無晶/暗晶呢啲最易呃到錢唔會只係得斷片晶咁簡單
好似真係易中左好多

有身分證就有金

不過你話中金 / 今個event可以抽晶 我都會揀前者
好似真係易中左好多

有身分證就有金

正解 所以正身 真 · 無石了
v仔中光抗諗緊進唔進金甲好
冇晒v仔刷
好似真係易中左好多

有身分證就有金

你仲有信用卡
好似真係易中左好多

有身分證就有金

你仲有信用卡

CARD SLASH
好似真係易中左好多

有身分證就有金

你仲有信用卡

CARD SLASH

痴撚線,20斷先1粒碎,完全體憑咩
痴撚線,20斷先1粒碎,完全體憑咩

BANDIE 真係趕盡殺絕
今次個活動又係冇超上, 得上級
招技hea到笑出聲
咁都廿斷一碎係咪傻咗
有冇人知+4 要幾多碎? 21?
基米拉同金甲龍同級

係啦,完全當左佢係千年獸入面,=千年獸要基米拉21+機邪21+千年21

係啦,完全當左佢係千年獸入面,=千年獸要基米拉21+機邪21+千年21

7碎算
至於斷片,B+C晶掉率同上次金甲龍A+B+C差唔多
唔知有A晶會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞