[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

啊,好啦
我有28體,同你打兩場應該夠我開多場俾你
感激

Ron巴 聽日洗唔洗比個分身你自己打?

感謝你
我冇得雙開,你借俾其他巴打啦

你距離目標幾遠到?

9千分

咁應該都快姐 假設你開場,ptA 分身入場,加你2隻加分寵 都講緊有400分一場 (未計如果你有ptC)
好似有得諗

有巴打開隻pta入場就好快
同癲豪巴打果陣啲分曉飛咁

聽日下午我會坐定定做陣野,我用隻ptA 入場幫你打一個鐘睇睇咩環境
不過就要你用石,我估d分身應該無咩石 同埋你入場得一半分 打天光

好,我開,聽日搵你,唔該哂
電腦分身真係勁方便, 之後都要整番隻
想由5000上10000,有冇巴打幫手
掛住打滅,15分一場
掛住打滅,15分一場

滅級係課長專刷, 好搵笨
掛住打滅,15分一場

滅級係課長專刷, 好搵笨

打街場應該都易100分一場
我都番黎了, thx

Dr 巴 send 左去你email 啦

唔該哂, 我應該solo打一陣先, 分身差少少夠21碎
之後ok再睇下有冇巴打想join

我完左之後係game入面拎番新既引繼code比番你就ok?

係呀 你搞掂哂就拎個新既引繼 code 再email比我就得嫁啦

已經夠分, send番email比你了
我都番黎了, thx

係呀 你搞掂哂就拎個新既引繼 code 再email比我就得嫁啦

我都send左email了 唔該晒S巴
你個ac差唔多20萬分
我都番黎了, thx

我都send左email了 唔該晒S巴
你個ac差唔多20萬分

正身哪有 20萬

而家開始整定好d, 起到個塔100體力 攞齊新手石 都成個星期 一次整幾個最實際
掛住打滅,15分一場

洗唔洗借個分身比你打? 要比email 我啦
你開場打分快好多嫁
掛住打滅,15分一場

你開場打分快好多嫁

S巴得閒嗎? 有冇分晶巴打得閒
掛住打滅,15分一場

你開場打分快好多嫁

我冇機裝分身電腦都壞鳩埋
掛住打滅,15分一場

你開場打分快好多嫁

Ron 巴食埋飯先,下午2點幾可以開始

卡線垃圾記念照
掛住打滅,15分一場

你開場打分快好多嫁

而家開始整定好d, 起到個塔100體力 攞齊新手石 都成個星期 一次整幾個最實際

電腦可以整多過一個?
我幫你隻分身升左體力塔lv,但冇肉田既?

電腦可以整多過一個?

唔通bug 左 可能load唔到姐 肉田應該有

電腦可以整多過一個?

可以整幾個,你開個 MEmu multiple (好似係) 之後可以新增模擬器。仲可以開幾個同時玩
不過每個會用你 3-5gb 容量,小心load緊或者引繼緊無位,真係會無左個 account。所以正身唔好過黎過去好d
掛住打滅,15分一場

你開場打分快好多嫁

你得叫我 分身 81942060 add我
掛住打滅,15分一場

你開場打分快好多嫁

ok 已加 隨時行得
掛住打滅,15分一場

你開場打分快好多嫁

ok 已加 隨時行得

好~ 邀得

電腦可以整多過一個?

可以整幾個,你開個 MEmu multiple (好似係) 之後可以新增模擬器。仲可以開幾個同時玩
不過每個會用你 3-5gb 容量,小心load緊或者引繼緊無位,真係會無左個 account。所以正身唔好過黎過去好d

岩岩我都研究到了, 開多兩隻先
邊位巴打要分身 ptA drop A
而家可以借出 有2個分身

+0聖龍係pt A drop B
機暴先係pt A drop A

見上面應該有 Dr 同 賭俠 巴打都好似要借分身用
~ 兩位巴打現一現身留個言,比個email就比你地用先

癲豪巴 我睇睇2位巴打應唔應我機先

好,幫左更有需要既巴打先
我其實夠4萬1,21碎上左岸了

癲豪巴 係咪要dropA 分身 ? 係既比你email 我
原來打咗成千幾puzzle
換晒石友usb 21碎都仲有淨
原來打咗成千幾puzzle
換晒石友usb 21碎都仲有淨

成千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞