[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

搏盡無悔 破處可以棄game喇
頭先連續2場撞入ron巴打場

一定係升佢做墮lin啦

一定係升佢做墮lin啦

等暗技晶

巴打 你有無多部andriod 機,我借個分身比你自己邀入去打,想幾點打都得 你用完比我引繼番
或者用電腦都得模擬器都得

你幾點打?睇下仲有無巴打要借用分身 ~ 達叔應該要

仲有無人要借用 ptA dropB 分身

一拳巴打 你而家打未? 比你email我,直接借個分身比你打

一拳巴打 個分身仲有石嫁 你可以用下
如果你有時暗咪用佢d石激你正身 激多個巴打一齊打
齊齊R 分 R斷 益街坊

一拳巴打 你而家打未? 比你email我,直接借個分身比你打

如果你有時咪用佢d石你正身 多個巴打一齊打

如果你有時咪用佢d石你正身 多個巴打一齊打

okay
同Travis巴打打緊
如果有人想pt a入場 係度打個code 盡量入場

我都會爆一爆石

THX S巴/一拳巴

外面係咪好多場
我見都係一時時有人入
4400hp 海天險勝 3500hp omg, 好彩佢個喑5打得我7百幾

官方送個2張卷,仲有隻3星金王異
算係咁
幾時先整隻名將黎
官方完全唔撚識做生意,同舊年一隻hit過一排嘅數碼暴龍一樣,好失望
屌,回錯post,sorry

你都係幫手推POST姐 冇問題

你都係幫手推POST姐 冇問題

巴打推post有心

官方送個2張卷,仲有隻3星金王異
算係咁
幾時先整隻名將黎
官方完全唔撚識做生意,同舊年一隻hit過一排嘅數碼暴龍一樣,好失望

冇錯 金王異 即係金色變異凱王
Travis 巴 sor 呀 ~ 無跟post太貼 完全無睇到你都比左 email,仲以爲得一拳巴打 你就失左蹤

剛剛一拳巴應該send個分身比你 係時候開動啦
係咪要4萬分先有不粒草技晶A?

4萬1
你,值得擁有

4萬1
你,值得擁有

正分身都係2萬5~6左右, 得C晶
平日得夜晚可以打, 而家只係確保有21碎

外面係咪好多場
我見都係一時時有人入

今日好多下
Travis 巴 sor 呀 ~ 無跟post太貼 完全無睇到你都比左 email,仲以爲得一拳巴打 你就失左蹤

其實我識一拳巴

無所謂

其實我識一拳巴

無所謂

眉溫題

4萬1
你,值得擁有

正分身都係2萬5~6左右, 得C晶
平日得夜晚可以打, 而家只係確保有21碎

巴打 等佢地用完 可以借個 ptA 分身比你
想打分又想快 咪爆少少石開場邀隻分身入去
一個鐘快都打到成20場嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞