HKCC 2019-2020 討論區[59] 光復香港,時代革命,我要mc mid term呀!!!!

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
聽講social science 淨係升到精神科
有offer開心
想問Intro to microecon A+難唔難

利申intro to Econ A+
咁又係 個學習模式唔係咁好
起到身上堂 個腦都唔會專注到 臨尾寫文先拎返啲notes黎睇 份野做完就算 Even A左都唔知自己學左咩
係香港教育制度下 唔需要知自己識唔識 學唔學到野 A左就得㗎啦 求學都係為咗求分數 online 似乎易啲靚grade
其實連登post可以咁多on9仔嘅
On9,暑sem兩樣嘢連埋一齊

又唔係我問
唔知咪唔好答囉
點呀?開完個post 畀人串到一棟都冇
要死死氣走返過嚟呀
on9 PolyU個安排係2020-2021 Sem 1安排 又唔係講佢哋個暑Sem安排
得啦得啦
我其實幫人問嘢唔洗一一喺度解釋㗎
你可以唔理 因為唔係個個知
佢啲academic advisor 又唔理佢
佢先叫我幫佢問
唔知可以無視 唔需要講埋曬啲完全唔關事嘅嘢
亦都唔好話咩變左嗌交post 因為唔係我原意嚟
你唔係泰利,你到底係邊個
泰利個白卡佬講野會咁正路咩?
但係online做group project要隔空搵組員好驚遇到freerider
一齊出嚟做Project lor
唔洗驚 因為一定會遇到
呢個情況同你唔會驚日出一樣
咁咪自己做曬囉
因為Online而遇到freerider揮手區
1份遇3個
D+
因應有多間學校有學生、學生親屬或教職員的家人染疫,有消息指,教育局下午將宣佈全港學校下周停課。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞