HKCC 2019-2020 討論區[59] 光復香港,時代革命,我要mc mid term呀!!!!

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
無建議 因為year 1走通常dse 19分or above 所以我會覺得你唔駛諗year 1走到 但year 2要入翻八大甚至三大唔係無可能
18分英文2得2.幾,有冇諗過係佢地廢?
我13分英文2都3.x
cc玩法同dse唔同
洗鬼19分咩 三大就話要姐
cc幾時變左u
你識咁講仲水個Ive found dip 入去做砲灰?咪害人la
你弱智就咪哂老母老豆錢出黎打工好過啦 做人實際少少 直問直答都唔識
咁你而家打算點
屌尻你咩 英文廢成咁咪撚做香港人啦
潮文出動
入左8大先出聲la,我啲frd GPA 2.X夠唔係塾底
Year 1喎 未識人低過19分走到 同埋我聽翻嚟都係要19分先走到 P.S 係商科 social sciences 唔知
笑撚死,你知唔知你串緊個3.9dean list加收到offer
college仲唔係U 查下字典啦
你又知?
我中文1233出lv2
依家咪又係上返岸
仲有你遲啲補IELTS
理閪你DSE個分同啲細分咩
唉我都想3.0有ugc
我識幾個DSE 15左右都yr 1走到去Poly啦
咁你覺得自己無能力讀咪撚讀囉
佢連我JK大佬都串啦 我呢啲small potato緊係收得皮啦
入8大有幾難
我個gpa等緊收8大ugc offer啦
有冇諗過係佢地廢唔夠努力
個分係你自己,梗係冇人理la,只不過反映翻你水平啫
以為自己英文差 入CC就收得皮嘅話 我可以話你以後去邊度讀都收得皮
全港所有post secondary education都係英文教嘅
不要再說了 好後悔我今年無報到non-Jupas
但我識人19分都走唔到
fd仔仲好意思話人
好似ive考試都係用英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞