HKCC 2019-2020 討論區[59] 光復香港,時代革命,我要mc mid term呀!!!!

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我覺得佢比唔比offer你應該係睇你dse成績 我嗰陣冇温physics之後1左 諗住報工程hkcc佢唔比offer我
我呢家得conditional offer 我都唔知我呢家係要等通知比正式取錄定就咁7月23去之後再拎個正式取錄 不過如果佢7月23假設唔收我 我會去埋IVE博一博
我之前唔小心跑咗幾嘢 而家變到成個the rock咁
勁個啲人都可以Freeride架姐
Btw组你老母咩支那仔
家陣買保險唔得?你俾翻學費我燒咗張cert 又點話你夠準備後門啦
有冇人同我一樣完全睇唔明佢寫咩
利申 中文lvl 2
有冇啲GE轉左online唔使做project本身拎住揀stat但下個sem冇,introduction to economic 又唔係太想揀
其實我都睇唔明
唔明唔好講出嚟啊
佢陣間屌鳩你
Fd仔冇料扮四條喺度四圍辣慶火頭,自己又串唔起人哋車主起碼真係串得起同有料呀
我sem3個陣讀法文係咁
屌 你唔明就算啦
唔好講出嚟呀 陣間又笑鳩你後門狗唔識字
如果我係支那咁你都係
仲有果啲我敢擔保一定free ride
勁嗰啲你可唔可以擔保全部free ride?
Btw 嗰你老母

車主
我甘願比車主話我係窮撚
FD Logic?
如果我係支那咁你都係
用個嗰字有咩問題?
佢串得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞