HKCC 2019-2020 討論區[59] 光復香港,時代革命,我要mc mid term呀!!!!

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
lm
乜佢嗰架唔係瑪莎咩
想問ching係咪讀緊social science ?覺得點?我oaa 報左呢科,但又驚揀錯科
傻鳩話影就影?咁車主都幾弱智你有緣識我,我咪請你去我間吉屋成班frd 一齊打邊爐,做開架啦
其實我只係咁岩路過見到講車先入咗嚟,我冇追開你地post
Social science ns?
佢之前post條車匙係瑪莎
人地咁有錢肯定唔只一架啦
Ys
我都諗住讀social science or 文科,乞食都冇計自己對其他科冇興趣
唔好再理隻戇鳩啦由佢係到吠
Sem1嚟講都冇咩伏,workload唔算大,有exam嘅科有努力就有收獲
我sc啊
ns幾好啊 簡科方面自由啲
想問其實咩人會適合讀social science?驚自己一時衝動揀左,有諗過讀文科asso,但係自己dse中英文又唔係太好
我唔係今年dse,你第一句既情況我同你一樣,我報咗social science ns 文科 同埋 social science spa
Ns啦
Spa sem2讀中文會拉低gpa
但讀社科要睇好多文同寫好多文
趁而家打好個底啦
Social science 其實難唔難?我有啲中同讀緊,最高嗰個cgpa都係得3.2x
咩文為主?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞