HKCC 2019-2020 討論區[59] 光復香港,時代革命,我要mc mid term呀!!!!

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
反而依家決定緊放榜之後去排ive定排hkcc
Hkcc 要拎電子籌
Ive暫時好似唔洗 不過ive入得翻嘅機會大過hkcc 但諗緊放榜第二日去會唔會太遲
而且我見cc個網叫帶備嘅野都冇寫其他成績表之類嘅野 我怕我帶咗唔收或者話我有係OAA申請過叫我翻去等通知我就唔知點算好

向好個邊諗係 放榜個日我拎fd成績早啲去排ive就一定有書讀 變相係留翻係ive 但總好過冇得讀書

轉換學分呢個真係未聽過 唔係多數都當係5條2嘅咩 無論高分定低分 畢到業就當5條2 都有聽過walk in hkcc會收毅進仔

至怕我讀讀下social sci會無興趣 到時炒哂就
就嚟想send email去programme leader到表示我想入hkcc sci嘅程度
試下先啦 唔好咁負面住
英文1唔好覺得讀得掂Social Science
睇paper/寫paper 會寫到想死
Science 英文差都冇所謂
Bio靠肯 其他科理解多
要寫report 但係唔係paper嗰啲英文
兩科係兩個世界嚟

Hkcc 唔收去space biomedical science/Ive HD biomedical science for Bio嘅話
痴線 條友一入黎就洗左幾版
知道 謝謝
樓上咩事 車主都吹奏
下下屌人老母
冇仇冇怨都係到亂侮辱人地屋企人
仲要係到不斷show off幾有錢(疑似)
寸撚到咁 講野又冇Point
好想車主返黎笑下佢
多謝你咁認真回覆,只係有啲cc 既係度fd 仔前fd 仔後,佢哋有冇諗起入嚟問嗰個都係found dip?送翻一句後門X比佢,玻璃心即碎
我對hkcc 既人刷新左三觀,樓主更加應該諗清楚,睇嚟hkcc 歧視found dip 特別嚴重
佢哋應該唔係商科啦
咁咪有潛力成為下一個車主
琴日好熱鬧
咪理條傻鳩喇
我25分唔讀cc啦
retake好過
我就係勁過你先唔洗讀fd
Sor因為我之前啲fd谷眉真係好撚廢
係呀,我學校阿sir都同我啲frd講讀乜fd,考翻15分乖乖入大學,我想問你勁喺邊?GPA 有4?
我識好多人都full cert
Dean list 幾時出
有冇mo po staff 知
所以咪叫佢諗真啲囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞