[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(51) 感謝GPA GOD保祐成功降落地球 搶咗1001又唔開新POST

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
斷估你夠資格嘅話,佢會自動幫你apply
Maths for computing ?
要 dse p c 個啲 唔太難
想問下幾時可以知下個sem會讀邊個elective?
出timetable先會知
知唔知大概幾時出?
應該係開學前一個禮拜左右
頭幾課最難
我報左part time
Online class有無話遲幾多就唔計attendance
驚放工趕唔切返屋企
一個鐘都放心啲
我用Adobe connect 好似都有手機版
巴打有冇頭幾課既notes可以撚下我?
我得b唔識教
咁ching你有冇save低Computer System and Network Protocol Essentials啲電子版notes?
呢科notes update好快 應該唔再岩用
不過佢好簡單 好難聽唔明 就算唔明佢都會屌到你明
同中學一樣簡單
想知如果讀英文嘅話應該揀hkcc定space好 到而家仲苦惱緊 定係讀SoSci會唔會話相對易升d咁
個人認為space嘅文科係好過cc!! 英文panel啲老師幾nice亦都唔算kill socsci因為好多人讀所以如果想高gpa你要預競爭會好大
你係揀aalh定aaell呀?
想問下有冇ching 入左HKU BA寄完transcript到依家都仲未有消息
19號佢就截我止 我問佢佢又唔覆咁 好撚驚
我係入番HKU year3不過唔係BA
用咗space寄去HKU嘅transcript 選項
Nonju Status都未轉enrolled
不過琴晚收到email 有link同uid
可以開始搞HK portal嘅 online master registration
咁就大鑊啦 我自己去郵局寄 9號去到依家咩都收唔到.....
同ching一樣都係收到email搞hku portal
都係未轉status...咁係咪正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞