[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(51) 感謝GPA GOD保祐成功降落地球 搶咗1001又唔開新POST

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
幫frd問Asso of nursing升HKU/CUHK/PolyU Nursing個收分點
Year 2 cGPA要幾多先有offer?
可以追我故,之前講過,另外基本唔會有人入poly因為poly nur senior year只係俾HKCC
咁ching你覺得asso of nursing易唔易有3.6或以上?
咁ching你覺得asso of nursing易唔易有3.6或以上?
粒掣喺邊度
今年基本上全部online learning啲assessment亂曬,易定難我好難畀到個正常嘅standard你, 睇你夠唔夠努力嘅啫, 英文好一定有優勢, 但係多數背嘢居多, 肯讀唔會低得去邊, 我覺得有畀心機嘅至少都3.3-3.4up
仲有求神拜佛gp project遇到好隊友, 如果唔係就要自己carry
有冇報咗chinese medicine嘅人已經收到offer??
ching已經入咗U讀chinmed?
https://ic.hkuspace.hku.hk/programmes/ba-hons-marketing

Bachelor of Arts (Hons) Marketing
市場學(榮譽)文學士
Course Code: 1845-DP074A (CE 68-836-00/01)

有無師兄都apply左依科
講返自己 今年24 hd仔
想讀一年top up拎張cret
晒銀時邊度上堂
幫fd問thx
KEC 九龍灣
exponential learning course係唔係揀1科喺完咗Year 1個暑期讀?
有無人知Space中文HD係拉curve定Absolute grading
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞