[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(51) 感謝GPA GOD保祐成功降落地球 搶咗1001又唔開新POST

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唯有去考評局申請正本
我係講dse呀
sorry睇錯-
$510一份不過我見考評局有個叫成績證明函件可以申請 果個係咪都可以?
有冇師兄試過/見過有yr1升cu yr1嘅ibba如果冇嘅話都係博retake算
差幾多呀 一兩分就retake啦 345分就asso啦
Cu收,但前提爆4 dse20
利申 上年果個我個fd,不過佢都成7月尾先收到offer
爆4 dse20唔係個個有
好似話就算唔收都會通知
希望有啦 就算冇都希望有通知 等我可以死心
無事嘅,你有無報其他啊?
有報Cccu 但佢今日要我交留位費 而我冇交
交留位費嘅deadline係幾時?
CCCU而家評價好似唔好,賣咗之後
係 我就係因為呢個原因所以唔想讀Cccu Deadline係今日中午12點 已經過咗
咁搏未收到space offer就推咗
點解當時無申請其他?
我見我嗰科都好似已經差唔多grant曬offer,一係你打去問吓?
打過好多次 佢俾我答覆都係話幫我同同事講返 Email都send咗兩封 但就一路都冇消息 email連覆都唔覆 好絕望
佢有無話你知就算唔收都會通知?
因為我有咁問,佢就話咩結果都會通知
你有無interview?
冇 亦都冇叫過我interview 咩消息都冇
咁都可能係哩科無interview啫
如果萬一真係無offer,你會點?
可能再問返/報多次Cccu 最壞情況咪冇書讀
我知道Jupas放榜後,佢地都可能會再招一次生,唔好咁灰住,最多咪retake囉
生命滿希望,我知聽日唔會落雨嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞