[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(51) 感謝GPA GOD保祐成功降落地球 搶咗1001又唔開新POST

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
所以去拎offer letter同交錢嗰日都唔會影?
Offer letter係咩黎 完全冇見過嘅

Info day分左上下晝
上晝就新生聽校規之類應該用唔到嘅野(考試作弊比人捉到會點,讀多年要有咩留意)
同簽幾張紙比下d personal info 最後先影張相

中午就放飯行下街

到1-2點左右就會根據你嘅科(朝早分定房num)去所屬嘅房聽下course leader介紹+舊生分享+無謂野

Btw學校嘅info day分左asso同hd 入面再細分local, nonlocal/ 支那生 所以你唔會係當日見到曬所有同學

不過今年我唔肯定仲會唔會咁搞
Ching你幾號交
多謝巴打詳細講解
取錄通知書,佢同我講叫Offer letter

今年上堂都可能變曬Online,我估Info day應該無望
本身諗住打去問幾時影,但佢地啲電話哩幾日係無人聽
我淨知大學要你自己影自己
唔係啊話之後交digital file啊?
好大機會YES
咁可以去邊度影?快圖美又藍
我試過去啲屋邨舖佢影到勁醜樣,曬出嚟變埋樣好似外星人
唔太記得確實日期
不過我係佢email叫人補交申請果批
+1諗梗洗唔洗打電話問下
同你一樣hd商科我今個暑假都搵到,不過唔係經學校搵
請問YEAR1 TOP UP上返大學係咪有個1萬蚊scholarship?
有的話要點樣申請
ching方便透露下係邊到揾?
jobs db
我而家已經翻緊一份嫌學唔到嘢搵第二份有咩問題
cv冇工作經驗係咪收得皮? 冇人請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞