[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(51) 感謝GPA GOD保祐成功降落地球 搶咗1001又唔開新POST

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我想問下銅鑼灣果間HKU Space係唔係衰啲…我自己會偏向揀HKU Space但係啲老師會叫我去讀OU LiPace🤦🏻‍♀️我唔知點揀好😭兩間都係讀HD in Health Care,有無人可以指點一下
痴線一定係Kong U space啦
Ou會好d
有冇人知地理副學士係點
space 如果想入八大 尤其hku 入嘅機會都大d
ou lipace真係不了
聽日又一車車入太空
想問你地收到conditional offer但仲未meet到個conditon 係唔係都會交咗space嘅學費先?
有冇巴絲知in係全英定半中半英
青年與社會服務伏唔伏
IELTS
冇申請延遲交學費?
銅記同space cc都乜所謂
Lipace不了la
upload咗official transcript未?
hd點解唔揀EN?如果想升u點解唔揀asso? Health care hd本身就兩頭唔到岸, 點解想揀呢科?
好似將so sci部份課程+關於地理嘅課程
讀完兩年可以升中大,Hku,Bu地理
想入地理就報e個
但係E個今年先開唔係知好多
you mean year 1 result? 我up左啦 如果唔係佢點會比offer我
我以為你一早有offer呀嘛😂
等佢轉status met conditions la
佢幾時轉做offer accepted架?
尋日先至收到個offer with conditions 係firm offer黎 然後就啦啦臨交留位費 upload左張過數紙 然後就即刻轉做offer accepted 但係要做啲咩先至叫正式入左 係咪要upload啲official documents咁架
你琴日先交錢,等多1-2個星期先啦
話說個condition係咩要求?
我6月30號claim offer
7月14號先轉status
唔該ching 佢直接比firm offer我 冇啲咩condition
firm offer可能唔洗轉status做met conditions?
你等下有冇email啦
我今日收到個email
話有個zoom meeting
你試下reg先
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDwUVwzNjPoT15Kzp8yL1zfb6LZADdNk6Ma3OGe4Up1c_-Ew/viewform
thanks ching
屌你老母HKUSPACE 2千蚊都拖我咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞