[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(51) 感謝GPA GOD保祐成功降落地球 搶咗1001又唔開新POST

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我仲未收到
lm
關於2000蚊用third party嘅巴打
問左係由填左form起6-7星期先收到
有冇人有computer architecture嘅notes
好人一世平安
跪求各位ching 輕輕放下 nursing科 lecture notes 比我執。無以為報 不勝感激。我會洗心革面 好好做人 yr2 cgpa過3.4

*希望各位ching接offer接到手軟 安全著地享受緊自由自在嘅讀書生活 *

-
Advanced Physiology and Pathophysiology
Basic Clinical Nursing
Nursing Care of the Adult
Sociology of Health
English for Healthcare Professionals
Advanced Chinese Language
Chinese Medicine
-
小妹 tg
講下background 好wor
其實呢,有無可能會知道自己係同科的人入面大概排第幾/咩位置?
跪求各位 Year2 Psychology and Wellness 師兄姐 放notes
祝願已收offer嘅過3爆4,未有offer嘅就快啲收到N手飯

Introduction to Research Methods to Social Sciences
Introduction to Mental Health
Social Psychology
Introduction to Counseling
Human Behaviour and Social Environment
Applied Statistics

另外想要以下core curriculum
Healthy Living
In Dialogue with Humanity

十分感激

TG: https://t.me/loklokwly
一要就要咁多科,啲note咁撚厚咁撚多,scan俾你又唔係攞俾你又唔係,一句唔該攤大手板,係我就俾條春你
想問吓畢業嗰張cert幾時有
同求notes
另求Psycho theme隊友
https://t.me/donlee0719
我從來冇講過我一次過要晒咁多科,亦都冇話要同一個人share晒所有source俾我。只係希望大家見到可以share手頭上一兩科有嘅source咁解啫。
唔明你咁惡係做乜?!你唔使一嚟就撚撚聲!
講乜撚姐你係度,幾撚時assume你問一個人要撚哂姐,一科嘅note唔撚多唔撚厚呀?一個唔該想人無償俾你呀?攤大手板講兩句客套說話想r source贏人馬鼻呀?收埋啦
tg我
Ho Ball
太空sports 易唔易入同埋多唔多人升得返上去
上面d人甘惡吾好彩距地遮 (*`Д')凸 重有老公豬禾>_^ 莉陪老公豬禾一晚 禾就卑sor屎莉 *^.^*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞