有冇試過係唔適當既場合笑出聲?

778 回覆
4134 Like 46 Dislike
個陣我阿爺走 我係長孫要企最前 佢講經個陣會用d 奇怪音讀返我阿爺住個個地址出黎 我係忍笑忍到要用指甲吉自己去忍 但都係忍唔住
笑到癲左
有聲
屌笑𠹌死
所以!!!!!!! 答案就係李斯喇
而做過李斯嘅TVB藝員就係得陳國邦
所以!!!!!!!!!!!!!答案係!!!!!!!!!陳國邦
巴打可以試下咬脷大技黎咬愈細範圍痛
眼淚都bit到兩滴
試過喺best friend爸爸嘅靈堂度,同個friend見到個喃嘸佬吹完D打之後坐喺我地側邊點煙食,笑到仆街又要忍住,忍到面紅耳赤流晒眼水個身震晒,最後都忍唔住出咗聲,最後喺向先人躹躬嗰陣心入面同uncle講sorry
驚咩,有帶口罩
依張真係好撚仆街
幾時有返1q題
偷笑師
想笑嗰陣扮咳真係個個都會

細個個陣去喪禮,第一次聽喃嘸佬念經,忍得勁辛苦,忍到成個人震晒
中學嗰陣有個同學趁佢隔離位行開咗將個巴黎鐵塔模型放咗喺佢張凳到 條友翻到嚟望都冇望就一鳩坐咗落個巴黎鐵塔到 仲要插到爆曬江 嗰下忍唔住笑咗出聲
唔小心係靈堂,見到樓主副車頭相笑咗
strong post
驟眼睇真係好似兩張相key埋咁嘅款
林鄭真係好仆街
人哋死咗老公老豆佢笑到咁
你呢個唔算係唔適合嘅場合啦
呢個場合笑出嚟係好正常
不過你都真係幾賤
都幾考功力
https://youtu.be/HhKnlN7B1NE

有次睇唔記得邊套戲
先導片係播呢套
開頭都好地地幾感人
睇到最尾大笑咗出嚟 (成間戲院得我一個...)
同朋友去戲院睇數碼暴龍,一播亞古獸進化個陣,個音樂一響起,個腦浮現如夢初醒獸,自己笑咗陣
https://youtu.be/nLhS4O1GdoM
中學成班玩尻個智障數學阿sir
佢嬲到癲
係心口個袋拎咗部好似cal機嘅電話比黎
好似死亡筆記個L咁釣住部電話 打去教員室叫訓導
訓導黎到 個數學阿sir叫訓導帶人上去罰企
佢個樣嬲到仆街但無人理佢
我忍唔住係到笑 笑到個訓導老師都笑 變咗全班係到笑
佢企係出面嬲撚到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞