有冇試過係唔適當既場合笑出聲?

778 回覆
4135 Like 46 Dislike
咩玩法排住隊講自己點死架、點解on9呀
我地學校升旗禮係有自己orchestra 演奏國歌
有一次升旗禮 全校師生望住國旗肅立
頭一句係小號吹既
點知負責吹既同學吹唔到粒高音結果頭果句已經走音
忍唔住笑左出聲
辛苦錢😂😂😂
好仆街,每60秒就有20位死啦!
呢個有d難笑

個emoji先係笑點
+1
想睇返篇嘢
以前中學成日唔交功課 放學要去留堂班 留堂既課室係有幾層大級既樓梯
然後有一日有個男同學係留堂班打完鐘嗰一刻拎住本手冊唸住跑落樓梯狗衝比監堂老師(全校最撚惡既男訓導)簽個靚名就走人
打完鐘嗰陣一片寂靜 成班唸住等監堂條友開聲等走 就係嗰一刻男同學由最頂嗰層既樓梯仆住咁跑到落最底嗰層 最後佢喺男訓導面前完成落地 我望到個呀蛇都有喺度忍緊笑 而佢落地個位係喺課室既正中間 佢本手冊冼到去課室邊緣 然後佢爬返起身 慢慢咁托返起個眼鏡行返去課室邊緣汁返本手冊比呀蛇簽名
我哋成班留堂班既人真係忍笑忍得好辛苦 我忍笑忍到震晒 之後男訓導話走得 我地成班人一齊大聲恥笑住咁走
嗰時我小學要全班起立默哀一分鐘
我好乖咁跟大隊 後面條仆街仔狂督我背脊
我一擰轉睥佢老師好大聲咁鬧我「玩咩呀而家死咗人呀」 仲要同班主任講搞到佢搵我傾計
佢嗰下當住全班面鬧我搞到我好大陰影

但而家諗返我會話「玩未玩囉四川地震關我撚事
我哋係咪同一間
係Miss喪禮,因為基督教進行,所以有人會唱聖詩,但唱歌個個無一粒音岩,隔離個同學就忍住又想笑,又嘰咗幾聲,搞到望住佢都有啲忍唔住sorry miss
紅十字 戰區90 點睇有冇人都試過
屌我都係gp discussion
唔記得乜事 一個笑 之後個個笑
笑到差啲討論唔到
系你老母
好撚仆街
這些機會
好認真英文Group interview 嗰陣試過有個支那仔發言,in fact 唔識讀個’fact’不斷想讀正個音,但就重覆in ‘fuck’、 in ‘fuck’、 ‘fuck’
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞