有冇試過係唔適當既場合笑出聲?

778 回覆
4135 Like 46 Dislike
急尿見到呢張野 笑撚到幾乎瀨撚左出來
one two three one two three die
one two three one two three die
arrrrrrrrrrrrrrrrr
畢業個陣班mk懶感動咁攬住講野係到喊
忍唔到笑
屌笑到仆街
屌 番緊工睇
Good job
政府兼職企街站,突然有個傻婆黎講外星文係咁想同我地講野,但冇人明,有同事扮聽明咁微笑點頭,個個都想避開佢,佢走左之後我突然覺得成件事好滑稽好搞笑,不斷笑笑到趴喺度,啲同事好無奈咁望住我。
屌,我笑咗係咪我年紀大
話說中五嗰年學校鑽禧校慶,咁學校就請左蔡若蓮黎做嘉賓。其中一個環節就係要埋時間囊落地下。咁啱嗰排若蓮喪子,加上個時間囊又成個骨灰龕咁款,成班人係度忍笑忍得好辛苦

抄橋師
中學小組討論考試(中文),有個同學好順口咁講左「叉叉叉For叉叉叉」之後成班呆左。
個同學之後知道自己講左英文又好自然咁講句「屌,sor」然後成班一齊笑
呢啲都未至於政治智慧 正常一個人都唔會咁
獵頭遊戲 挪威戲
其實點解會覺得破地獄好笑?
我由細到大都覺得係好撚勁,好似雜技表演咁,睇得好專心同想鼓掌,但唔會覺得好笑
get唔到?
牛扒要well done
係靈堂
唱詩歌,又長又重覆
次次去下一part班親戚都輪流入錯beat
最搞笑條起馬3個輪流錯完 先真正入第一句
呢件事重覆咗幾次
果吓覺得佢地好似唱緊k咁,諗諗吓就爆笑咗好在戴住口罩
個正皮係比你段description嘅
小學老師講到呢一課個時
數 1 2 3 4 5 6 你睇又死左一個啦
Loop左2-3次 我忍唔住笑左
屌 喺條街笑撚咗出嚟
又幾好笑
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞