有冇試過係唔適當既場合笑出聲?

778 回覆
4134 Like 46 Dislike
俾個老嘢點咗笑穴笑到停唔到 跟住唔小心走咗入人哋喪禮喺後面係咁笑 差啲俾人打
小學同學跳樓死左,全班輔導果陣個社工叫我地畫自己心情,隔離位果個畫左個棺材,畫埋死左果個同學訓住笑,我禁唔住笑,佢又笑,越忍笑得越大聲..全班都係到喊緊
第一次睇人做破地獄,個師傅係我面前自轉,轉得勁撚快,忍唔住笑左出黎,我心諗你唔撚暈嘅咩

好彩果陣熄晒燈好黑,應該冇被人發現我笑
喪禮破地獄越忍越笑
唯有dup低頭扮喊
最後有冇講返聲 多謝大家
試過開會 笑到 個客都笑埋一份 佢重要噴埋水。但佢連我笑乜都唔知
我知樓主真身係邊個了!
呢單野公司傳得好快!
樓主你好快笑唔出!
原來咁多人都喺靈堂儀式忍唔住笑
我聽個師傳唸經果陣笑左
喪禮
我都係
之前有個post係講剪頭髮之前洗頭仔幫你洗頭個陣,擘大隻眼望住個洗頭仔

上次我剪頭髮洗頭仔幫我洗頭個陣諗起依個post,笑到仆街成身係度震,個洗頭仔仲問我咩事
破地獄果時,仲要係兩次

第一次個師傅跳起,落地跣腳拗柴,大叫好痛。
我笑咗出聲最後比屋企人屌,最尾換咗第二個師傅繼續破

第二次個師傅揮緊個火棒果時燒到自己件衫,佢即刻除衫大叫 今次我同我老豆一齊笑到仆街
On9扮咳
老細心諗屌都係隔離下你好的
條友日日po外賣食咩,公司啲人一早知啦
真係唔撚容易
試過細個去呀嫲喪禮 要做個啲儀式 拎住支香排條隊係咁遊 見前面個老表係咁隊支香去前面個個度 度到人地背脊污糟晒 全場勁靜 忍唔住笑左一聲 但即刻扮咳 希望無人知
係味去龍哥喪禮?
屌你老母你走慢啲差啲打撚死你
黑色幽默
我覺得你呢件事先稱得上係回應緊個post
以前小學雞果時讀耶撚小學

咁每朝都要唱聖詩 祈禱果啲
咁有一日 要唱首詩叫 主能夠
成首詩 歌詞都係 主能夠之類

有條友 好專登咁唱 主撚鳩
果陣忍笑 忍到好辛苦

自此之後聽到依首野就諗起
細過支那長軰死咗
補完習之後立即上去

返到鄉下,見到d親戚著住葬禮衣行過
然後笑9佢地係咪assassin creed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞