有冇試過係唔適當既場合笑出聲?

778 回覆
4135 Like 46 Dislike

無啵sor
嗰笑點係

被個智障仔掉落街 仲唔認自己係智障嗰個

劉松仁著件咁既衫去殯儀館都幾有創意
https://lihkg.com/thread/341610?ref=ios

諗起呢個post
好撚仆街
屌 我都試過比人洗洗下頭諗起依個post
訓係到笑咗出黎
試過有次係pantry 開會
咁啱我望到微波爐reflect 到老細個樣
哈哈鏡到好似佢咁👇

即刻忍唔住好想笑 好痛苦要咬自己條脷同met 自己先忍到
個post幾耐之前
我都係個陣仲心諗係咪鬼上身
其實係咩嚟? 能源?
呢個post高汁到呢
1212隻腳呀,又開追悼會喇
想講由反送中之後都好少睇到連登post笑撚到仆街
有一次成班都冇交功課,跟住個老師就嬲到震啦
之後發覺原來係交功課個日期同括住個星期幾對唔上
咁成班當然以較後嗰個日子為準啦
個老師知冇可能記曬成班嘅名,想冇咗件事,但都想嚟個下馬威

就好大聲咁鬧「今次就算數,但如果聽日都冇嘅話我照記!」(好撚大聲兼嬲到啲聲有少少歪)

跟住嗰吓我就忍唔住笑,失曬控咁,個老師就嗌我起身鬧我做乜勁啦,
跟住我邊笑邊講:「你話你召妓

跟住成班開始忍唔住笑,最尾連個老師都笑埋一份
龍哥生前最鍾意我哋笑
有次開會,某head個頭已經冇咩頭髮,然後個日佢坐係冷氣位,啲風係咁吹佢頭上幾條毛仔,搞到我係咁盯住佢幾條毛。

咁到我report , 已經忍笑忍到個人震哂,同組仲有肥婆以為我緊張,同我講加油之後我講講下, 個head有條毛吹到甩左,我真係忍唔住笑左,扮急屎衝左出房,個10分鐘明白忍笑好辛苦

有時就係特別容許笑,都唔知係咪有病
真係覺得好l慘 咁就冇咗一生但唔知點解都忍唔住笑咗
屌 但佢地啲人好入戲
中學去大陸交流團 同人地中學校隊踢友誼賽
人地係果d幾個省冠軍黎
我果邊輸勁多 下半場果時我聽到對面個教練係咁叫佢d球員 唔好再入咁多 咁岩比我聽到 我企係場入邊係咁笑
有冇提自己唔好手動呼吸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞