有冇試過係唔適當既場合笑出聲?

778 回覆
4134 Like 46 Dislike
睇復仇者聯盟4嗰陣
hulk用完無限手套就黎頂唔住
成個戲院都好沈重嗰陣 諗起「因為hulk是沒有用的」 笑左出聲 尷到癲
破地獄唔小心笑咗出聲
有無人出去剪頭髮洗頭果陣會望住個洗頭仔
https://lih.kg/328235
加一 忍撚到好撚辛苦
我都試過 跟住俾啲同學睥住
我睇字已經忍唔到笑
上年親戚走咗 又係破地獄 不過我無笑
我俾啲煙攻到對眼係咁流眼水 勁痛勁辛苦
好彩無人睇到 人地仔女都未喊 我就流眼水流到缺水
呢part 係先人想你笑返既節目黎
睇人洗禮有個中年大叔甩咗一半假髮, 之後佢即刻上水用隻手戴返,最勁係隔離d廢老又無人笑㗎喎得我笑到仆街
啊婆出殯
我心諗「咁邪,有條屍?」
李師
依家諗返唔係覺得好好笑

初中嘅時候生得比較矮 然後有個中六大波轉身嘅時候唔小心比我中咗波餅
之後我個friend話 面 奶 洗面奶
但係唔知點解我嗰陣時唔笑得出 直到喺早會都笑緊
搞到比訓導罰留堂 話我唔尊重個早會
我都係,屌佢老母本身親人過身好撚傷心,條仆街好似含住條撚咁講野,讀名讀到變幻莫測,完全估唔撚到會發到個個音,最後忍唔撚到笑仲要笑到成個人係到震,事後有諗過送條撚樣去見我親人
啊爺做白事,我同老豆披麻戴孝跪左係到睇破地獄,如果睇過破地獄就知我講咩,條友邊跳邊叫,我忍得好撚辛苦但都叫忍到,點知係我老豆忍唔住吱一聲笑左出黎,搞到我都忍唔住笑出聲,比d親戚望撚住
睇你啲字我都笑左
答案係李私煙
中學考口試同另一個同學咁啱嗰下爭野講
我諗住禮拜讓佢先但唔小心講咗sorry
剩低嗰幾分鐘同學都老師都陰陰嘴笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞