2017 DSE Bio 討論區(2)

970 回覆
7 Like 0 Dislike
Andy個答案肯定岩?
點解得8個B既?

不嬲bio mc 唔係evenly distributed
marker 你揀D咁你最好祈禱考評局出D 如果唔係顯示你真係唔夠專業 唔想比你改我份卷
Andy個答案肯定岩?
點解得8個B既?

你以為abcd各9個

咦,係窩,自
睇返,好似又唔係一定各9個
我唔明wor,你話佢c既證明冇用,但你又唔揀c
到底係邊個自相矛盾?邊個係傻鳩?我傻傻分不清
根本你都說服唔到自己點解唔揀c,咁你究竟咩質素?點解你可以改人份卷?如果我係你我會quit 唔做marker
marker 你揀D咁你最好祈禱考評局出D 如果唔係顯示你真係唔夠專業 唔想比你改我份卷

小朋友發老脾
咁你真係醫生都唔好睇
因為DSE有條MC問artria ventricle blood filling
CU心臟專科醫生都答錯
同埋全香港冇一個可以令你勁人覺得專業嘅marker
Marker meeting就係全部marker拗呢啲答案
有陣真係少數服從多數就係你地個marking scheme
根本你都說服唔到自己點解唔揀c,咁你究竟咩質素?點解你可以改人份卷?如果我係你我會quit 唔做marker

小心跟車太貼
但係如果真係c, 個marker都幾

你係咪智力有問題
Andy個答案肯定岩?
點解得8個B既?

你以為abcd各9個

咦,係窩,自
睇返,好似又唔係一定各9個

依家出卷係會接近平均答案分佈

你係咪智力有問題

hkeaa will tell us

你係咪智力有問題

原來有學生幫hkeaa 打J
呢個世界都冇人係合乎到你對專業嘅定義
果然後生可畏
算啦一切已過去
DSE jj溫oral啦。
交左卷就已成定局。
你啱定錯都只係一條mc。
依家又唔係Marker去考DSE,反而係你自己浪費寶貴時間溫習。
咁樣真係冇意思嫁。

你係咪智力有問題

原來有學生幫hkeaa 打J
呢個世界都冇人係合乎到你對專業嘅定義
果然後生可畏

答案終於係考評局俾,我話考評局WILL TELL US你就話我幫佢地打丁,傻GA?
有冇人可以影PAPER 2 黎睇下
我15年對andy mc ans
佢自己都錯左2-3條
所以都係參考下好了
聽講雙「追」鯊,都係遠古鯊魚種類?
Btw返大陸成日見到cctv播關於進化既紀錄片,
hk冇乜點播,得明珠台間中播下
回錯post
唔係D咩
29/36 咩grade
29/36 咩grade

正係睇mc 好難知overall grade 我個fd mc 29/36 但最尾5**
原來你真心認為ANDY TSE搞錯左,咁你可以上佢FB拆佢台啦

笑了 andy tse 都錯, 果位巴打可以出黎教bio
cls補習老師係EAA到做咩
留名binc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞