2017 DSE Bio 討論區(2)

970 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇E2 bro
啲data analysis都差唔多

難唔難?

Q1好重ecology。用拖網包裝
Q2就真applied eco 有題data analysis 3分寫到1999

Good luck b

btw E1好背書feel
E1係co2 concentration定lactic acid阿
e2幾難
E1係co2 concentration定lactic acid阿

y not both

點會有乳酸呀咪玩啦

點會有乳酸呀咪玩啦

Co2 or pH value

點會有乳酸呀咪玩啦

真化?好彩改左
e2幾難

我係做e2啊
局限係咩啊

點會有乳酸呀咪玩啦

Co2 or pH value

CO2 lower blood pH>chemorecptor
(好似係)

點會有乳酸呀咪玩啦

真化?好彩改左

寫咗冇gas exchange 加上身體respiration 要energy消耗氧 co2係product
有冇人係基督書院
有個派卷miss 好靚女 仲要大蘿柚好想打落去

點會有乳酸呀咪玩啦

真化?好彩改左

No
Becoz there is normal O2 level
-> when 閉氣
-> no extra energy requirement
-> no anaerobic respiration needed
e2幾難

我係做e2啊
局限係咩啊

我寫魚會游咗去第二度 用啲嘢隔住佢地

點會有乳酸呀咪玩啦

真化?好彩改左

寫咗冇gas exchange 加上身體respiration 要energy消耗氧 co2係product

Yes
We have Normal metabolism
e2幾難

我係做e2啊
局限係咩啊

我寫魚會游咗去第二度 用啲嘢隔住佢地

我都係
建議我話用網網住d魚,死得
海洋保育區冇背到,差啲絕望到要寫米埔

我寫海下灣

我寫海下灣

最後寫左海洋公園海洋保育區
Mc份卷冇寫考生姓名同簽名會點
Mc份卷冇寫考生姓名同簽名會點

Report la
無事既
唔知你考成點呢
essay個claim va 唔valid
有冇人係基督書院

基督書院係全名?
有冇人係基督書院

基督書院係全名?

無啊 屌你
無圖就收啦
essay個claim va 唔valid

valid
因為limbs有lymph vessel(好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞