補習天王June Leung出文,懷念「一代梟雄」葉繼歡!

946 回覆
31 Like 361 Dislike
又有公關災難
講多句啦。

同一個post,你出係創意台,反應唔多夠我係時事台熱烈。

原因係咩,你自己反思下啦不如。

WoW
好有道理咁喎偷post狗

落晒quote都叫偷。不如你自己起個壇自己玩把啦

仲要咁串人
同一個壇已經有post 仲開多個,咁撚小圈子不如cc台獨立開多個壇自己圍爐
唔可以入去原post 討論?落quote 又唔係落得好,仲以為自己大晒

真係要請教點為止「落quote」落得好。

波台狗係咪有落quote標淮;
喂講野經下你個大腦思考先
你而家所做嘅野其實係好撚無恥
同波台班人做嘅野完全係風馬牛不相及
唔好搵波台轉移視線啦
又有公關災難

怕咩

june leung都發撚左達架啦。

同埋佢間公司,算把啦
落左quote>原作者意願
長知識了

幾時出post要顧及「第三者」意願?

我真係長知識啦

唔知波台狗黎時事台洗版又有無顧及其他時事台用家既意願呢?

喂 重點係你偷人idea呀
唔好轉移視線

重點係我有落quote呀。

唔好轉移視線
喂講野經下你個大腦思考先
你而家所做嘅野其實係好撚無恥
同波台班人做嘅野完全係風馬牛不相及
唔好搵波台轉移視線啦

quote就落左。

你再講落去我都係用返呢個事實黎答你。
講多句啦。

WoW

仲要咁串人
同一個壇已經有post 仲開多個,咁撚小圈子不如cc台獨立開多個壇自己圍爐
唔可以入去原post 討論?落quote 又唔係落得好,仲以為自己大晒

屌依條辣殺既行為
同啲仆街辣殺content farm將原片download咗
然後再放返喺自己個pg再落quote有乜野分別?
大家都係放喺youtube啫是咪先?
樓豬講野之前用吓個腦啦戇尻
屌,睇完脫囝咁講,原來又係波台狗搞事 btw我懷疑已經有中介狗或者金融狗入左黎
長知識了

幾時出post要顧及「第三者」意願?

我真係長知識啦

唔知波台狗黎時事台洗版又有無顧及其他時事台用家既意願呢?

喂 重點係你偷人idea呀
唔好轉移視線

重點係我有落quote呀。

唔好轉移視線

算啦 脫仔轉頭有無開post佢都吾會記得= =
講多句啦。

WoW

仲要咁串人

屌依條辣殺既行為
同啲仆街辣殺content farm將原片download咗

嘩。

波台狗又要重新定義出post守則了。

真係惡
屌,睇完脫囝咁講,原來又係波台狗搞事 btw我懷疑已經有中介狗或者金融狗入左黎

是撚但啦

波台狗搞時事台由琴日開始架啦
永遠淨係識攞波台黎做擋箭牌
從而掩飾你嘅錯處
都幾可悲下
蔣狗:波台狗 五毛狗
中介狗
脫狗:波台狗 波台狗 波台狗
從而掩飾你嘅錯處
都幾可悲下

唔止。

我最大既擋箭牌:

我落左quote呀。

波台狗唔識字真係慘。
因為反應唔夠 所以可以偷post
That logic

已經落左quote。

多撚謝喎

有心就quote 同圖一齊出啦
點解圖就第一時間
quote就隔一陣
呢條友真係痴撚線
諗起oscar ma單野果陣佢有幾咁柒

嘩屌 笑到停唔撚到 估唔到已經一年
蔣狗:波台狗 五毛狗
中介狗
脫狗:波台狗 波台狗 波台狗

脫囝:鬧我嘅就係波台狗啦總知
從而掩飾你嘅錯處
都幾可悲下

唔止。

我最大既擋箭牌:

我落左quote呀。

波台狗唔識字真係慘。

長知識了

邊個唔識字
從而掩飾你嘅錯處
都幾可悲下

唔止。

我最大既擋箭牌:

我落左quote呀。

波台狗唔識字真係慘。

長知識了

邊個唔識字

幾時出post要顧「第三者」意願?

我都要問要邊個唔識字?
思覺脫又唔記得左原post主係邊個?
完全漠視原作者意願
一句落左quote就算 就叫原作者反思
咁打擊翻版做乜
從而掩飾你嘅錯處
都幾可悲下

唔止。

我最大既擋箭牌:

我落左quote呀。

波台狗唔識字真係慘。

長知識了

邊個唔識字

幾時出post要顧「第三者」意願?

我都要問要邊個唔識字?

重點係你偷人idea呀
仲未明你錯邊
完全漠視原作者意願
一句落左quote就算 就叫原作者反思
咁打擊翻版做乜

幾時開始出post要顧第三者意願?

波台狗新規距黎?
講多句啦。

WoW

仲要咁串人

屌依條辣殺既行為

嘩。

波台狗又要重新定義出post守則了。

真係惡

仲以為咩守則
正常人都唔會抄post
sor 唔記得樓主係弱智仔,要偷人野先開到post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞