補習天王June Leung出文,懷念「一代梟雄」葉繼歡!

946 回覆
31 Like 361 Dislike
樓主唔入新post講?

佢先係真正嘅attention seeker
有個變態脫光底褲,jer jer 打我面
https://lihkg.com/thread/189996/page/1?ref=ios

冇追post,請問樓豬quote返上面post個source未

原post喺紅登嗰邊咖喎

so?

又有規矩高登既野唔可以帶過黎講?

乜你地唔係好想高登死既咩?

抄就抄啦,仲用咁多垃圾藉口喺度撐
你嗰個post連source都冇落呀

高登果d明抄架啦。你唔係要我顧及林祖舜既利益同感受下?

我無咁大愛喎。

屌你呢啲人死出連登啦,成個壇畀你哋搞臭哂

我仲以為個壇你開既tim。

規矩由你定?

有啲嘢唔駛一定要實牙實齒落哂規矩邊啲做得邊啲唔做得嘅

做人嘅基本良知你都冇?

你自己開個壇,咪你訂規距lor。

係呢度,大家咁高咁大。

咪係我面前扮大佬啦。
[black 六月娘 傻的嗎
條廢柴都係學連狗一樣抄高登姐
樓主唔入新post講?

佢先係真正嘅attention seeker

講attention seeker,唔夠波台狗黎。
睇tbb睇上腦咩

so?

我無咁大愛喎。

規矩由你定?

做人嘅基本良知你都冇?

係呢度,大家咁高咁大。

咪係我面前扮大佬啦。

係呢度?你狗嚟咋

笑撚左。又一個以為自己可以訂規距既波台狗。

看得自己這麼高。

so?

我無咁大愛喎。

規矩由你定?

做人嘅基本良知你都冇?

係呢度,大家咁高咁大。

咪係我面前扮大佬啦。

大你老母佬咩,成個post連其他人嘅留言搬嚟連登仲要咁嘅態度,人有各志人哋鍾意留喺紅登咪有得佢,抄post盞令更多外人覺得呢度以抄襲為生,連登冇人材咩?駛咩抄紅登post?

我無咁大愛喎。

規矩由你定?

做人嘅基本良知你都冇?

係呢度,大家咁高咁大。

咪係我面前扮大佬啦。

大你老母佬咩,成個post連其他人嘅留言搬嚟連登仲要咁嘅態度,人有各志人哋鍾意留喺紅登咪有得佢,抄post盞令更多外人覺得呢度以抄襲為生,連登冇人材咩?駛咩抄紅登post?

你咁講即係串思覺失調唔係人材姐
呢班補習西有咩資格用教育兩隻字
享受過程依句真係笑死我
如果大家想有更深入討論或者bin屍 請去番原post
燈塔六月娘向一代梟雄致敬!
https://lihkg.com/thread/207918?ref=ios

so?

我無咁大愛喎。

規矩由你定?

做人嘅基本良知你都冇?

係呢度,大家咁高咁大。

咪係我面前扮大佬啦。

你都識講人各有志

各有各做法。

關你鬼事
呢班補習西有咩資格用教育兩隻字

班撚樣賺錢多過真正既教師。

人地就係成功典範。
如果大家想有更深入討論或者bin屍 請去番原post
燈塔六月娘向一代梟雄致敬!
https://lihkg.com/thread/207918?ref=ios
樓主仲無恥過民建聯
講多句啦。

同一個post,你出係創意台,反應唔多夠我係時事台熱烈。

原因係咩,你自己反思下啦不如。

WoW
好有道理咁喎偷post狗

落晒quote都叫偷。不如你自己起個壇自己玩把啦

仲要咁串人
同一個壇已經有post 仲開多個,咁撚小圈子不如cc台獨立開多個壇自己圍爐
唔可以入去原post 討論?落quote 又唔係落得好,仲以為自己大晒

屌依條辣殺既行為
同啲仆街辣殺content farm將原片download咗
然後再放返喺自己個pg再落quote有乜野分別?
大家都係放喺youtube啫是咪先?
樓豬講野之前用吓個腦啦戇尻

嘩。

波台狗又要重新定義出post守則了。

真係惡

請閣下指出其行徑同content farm有乜野分別?
柒咗就認啦好嗎?

重有
我就不嬲冇上波台既
所以唔洗話我係波台狗
亦唔洗拉波台落水
一人做事一人當

content farm係假新聞喎

咁我依加話俾你知
content farm唔只出假新聞
重會好似你條撚屌咁偷野
就好似之前偷達哥啲片黎賺錢條仆街咁

仲要咁串人
同一個壇已經有post 仲開多個,咁撚小圈子不如cc台獨立開多個壇自己圍爐
唔可以入去原post 討論?落quote 又唔係落得好,仲以為自己大晒

屌依條辣殺既行為
同啲仆街辣殺content farm將原片download咗

嘩。

真係惡

柒咗就認啦好嗎?

重有
我就不嬲冇上波台既
所以唔洗話我係波台狗
亦唔洗拉波台落水
一人做事一人當

咁我依加話俾你知
重會好似你條撚屌咁偷野

佢唔會明架
樓主仲無恥過民建聯

仲要咁串人

屌依條辣殺既行為

嘩。

真係惡

柒咗就認啦好嗎?

重有
我就不嬲冇上波台既
所以唔洗話我係波台狗
亦唔洗拉波台落水
一人做事一人當

咁我依加話俾你知
重會好似你條撚屌咁偷野

佢唔會明架

都係果句啦

我落晒quote
樓主仲無恥過民建聯

無恥幾錢斤?
樓主仲無恥過民建聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞