補習天王June Leung出文,懷念「一代梟雄」葉繼歡!

946 回覆
31 Like 361 Dislike
其實你覺得你自己個價值觀係岩嘅 冇所謂
我唔會去評論你個價值觀係點
但請你係自己一個人個陣先搬你套價值觀出黎
同埋希望你唔好去到公眾層面影響到其他人

利伸 唔係想做大佬 冇話要令你屈服我

簡而精

佢有自己一套諗法 好難會一時三刻之間會認同到我地
睇你搏唔搏姐.....人地當初如果搏得掂鬆得切,就笠千幾個過南美,不知幾爽,搏唔掂就笑柒人

千幾個轉過頭就使晒啦。

張子強當年有幾億都輸好多出去啦

起馬係快錢,有本起機先,
去生活指數低d既地方,贏在起跑線

佢當時都係爛命燦一條,底牌唔靚唯有晒冷

正路就係咁既。

不過行得呢條路有幾多個識諗會收心養性。

多數都係又賭又毒,最後都要出返黎做。
佢個標準咪係只要同個社會道德觀念背道而馳嘅 我都係覺得岩

我用咩標準關你咩事呢?

你用乜標準當然與我無關
問題係你影響到大家 咁咪關大家事

大家?

算把啦。

有人逼你睇我講咩野?

我冇話過逼唔逼
公開討論區你打乜大家都睇到
只不過你個觀點同大家正正相反
你個價值觀係你獨處個陣係work
但係群體生活入面正正出現問題
今次已經係其中一個例子

都係果句,

關你撚事咩。

LIHKG唔係屬於你一人,係屬於各位巴絲打
而你屢次所做嘅事係影響討論區風氣同聲譽
惹人笑柄

你邊位呀?

睇得自己咁重?

又問人邊位
又話大家平起平坐
又唔畀人哋對你提出批評

你屢次抄POST影響成個壇嘅名聲係事實
唔駛邊位啦,都知你做嘅嘢同一隻過街老鼠大同小異

又黎loop。

真係無謂。

係你不斷問人邊位

因為你一路都以為自己係邊位。

我冇咁諗過,只係你一直唔肯承認自己嘅問題
兜到2046年,用各種藉口說服自己
你嗰套標準唔適用於呢度
所以你預咗之後會有更多衝突發生喺你身上
係你抵死

因為我唔覺有問題

只系你覺得我有問題

你邊位呀?

睇得自己咁重?

又問人邊位
又話大家平起平坐
又唔畀人哋對你提出批評

又黎loop。

真係無謂。

係你不斷問人邊位

你嗰套標準唔適用於呢度
係你抵死

因為我唔覺有問題

只系你覺得我有問題

Power仔你可以慳返啖氣,條友你同佢講嚟都曬心機
幾十人入黎屌佢 佢都話無問題 只係你覺得有問題
而你所有reply都係試圖說服我令我覺得自己有問題。

其實呢個係徒勞無功既。

Ching你幾時有見過精神病患者會覺得自己有精神病
你說服唔到我。因為我根本就唔認同你既睇法。

所以再講落去只會loop。

偷野都冇問題真係好撚野

希望你會睇到呢番說話 我唔係話想指責你任何野
只係想提醒番你咩場合要做番適當嘅行為出黎
唔好影響到其他人

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

but no thanks

唔好影響到其他人

利伸 唔扮大佬

多咩事,你同緊其他人生活喺一個地方,溝通交流在所難免

um。。。。

咁我應該block你,你又應該block我。

咁唔使溝通唔使交流。

咁你會單機咖喎

多你一個唔多、少你一個唔少

話不投機半句多。

咁你不如自己開新壇自己同自己講嘢好過

喂,呢個壇好啱你:http://lihkg.net

我去邊關你撚事咩?

咪扮大佬啦。

又係呢句,冇啲新意

咁惡做咩啫,大家講好咗係理性討論

俾個提議你啫嘛

個網做乜9 自己開po自己回自己

紅登實又會借題發揮,話LIHKG仔抄POST成癮,居然淪落到連自己友都唔放過,然後下面一堆讚好同恥笑,諗起都毛管戙

尤其嗰個乜乜乜hkgolden紳士...

雖然紅登仔講嘅嘢大可以唔理,不過人哋始終仲係有CD-ROM上,屌那星搞到LIHKG名聲直線下滑,最開心嗰個實係搞事嗰個啦,樓主你話係咪

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

多謝你比時間出黎睇 總有一日你會參透到呢段說話

我用咩標準關你咩事呢?

你用乜標準當然與我無關

大家?

算把啦。

有人逼你睇我講咩野?

我冇話過逼唔逼
今次已經係其中一個例子

都係果句,

關你撚事咩。

惹人笑柄

你邊位呀?

睇得自己咁重?

又問人邊位
又話大家平起平坐
又唔畀人哋對你提出批評

又黎loop。

真係無謂。

係你不斷問人邊位

你嗰套標準唔適用於呢度
係你抵死

因為我唔覺有問題

你覺得我有問題

開始急了...
同呢種人講落去冇意思 就算全世界七十億人話佢錯 佢都覺得自己岩 唔好嘥口水諗住改變到佢 呢個世界有啲人眼入面就係得自己

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

又問人邊位
又話大家平起平坐
又唔畀人哋對你提出批評

又黎loop。

真係無謂。

係你不斷問人邊位

你嗰套標準唔適用於呢度
係你抵死

因為我唔覺有問題

你覺得我有問題

開始急了...

算啦 佢有佢一套諗法 由佢
我地好難去轉變佢

我用咩標準關你咩事呢?

你用乜標準當然與我無關

大家?

算把啦。

有人逼你睇我講咩野?

我冇話過逼唔逼
今次已經係其中一個例子

都係果句,

關你撚事咩。

惹人笑柄

你邊位呀?

睇得自己咁重?

又問人邊位
又話大家平起平坐
又唔畀人哋對你提出批評

又黎loop。

真係無謂。

係你不斷問人邊位

你嗰套標準唔適用於呢度
係你抵死

因為我唔覺有問題

你覺得我有問題

開始急了...

而家先黎急?

都訓覺啦

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

蔣生模式啟動

又黎loop。

真係無謂。

係你不斷問人邊位

你嗰套標準唔適用於呢度
係你抵死

因為我唔覺有問題

你覺得我有問題

開始急了...

算啦 佢有佢一套諗法 由佢
我地好難去轉變佢

有啲野佢唔仆過一次街,佢唔會明架

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

我就冇心要扮大佬 只不過係你不斷製造想法去認為個個人係想點 即係你口中所謂嘅扮大佬
同呢種人講落去冇意思 就算全世界七十億人話佢錯 佢都覺得自己岩 唔好嘥口水諗住改變到佢 呢個世界有啲人眼入面就係得自己

佢地只係想證明自己係大佬je。

你估真係有咩感化世人既弘願咩

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

我就冇心要扮大佬 只不過係你不斷製造想法去認為個個人係想點 即係你口中所謂嘅扮大佬

得罪講句,我諗樓主精神上應該有少少問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞