補習天王June Leung出文,懷念「一代梟雄」葉繼歡!

946 回覆
31 Like 361 Dislike
佢意思係咪話
知自己間補習社係垃圾 佢自己都知
但係出名就得 理得你地拎u定係5**
有說賊王葉繼歡為「一代梟雄」,試評述之。 (35分)
支持歡哥安葬浩園
公廁園
( Show Blocked User - 財可通神 )
( Show Blocked User - C3 )
邏輯, 價值觀, 思考能力全無, 是非不分, 眾人皆醉我獨醒, 不可理喻。繼續留喺屋企做廢人啦
做補習老師都咁冇腦
好得人驚喎
佢痴撚線架?
雖然六月娘係正仆街
但係梟雄呢個詞語唔係褒義詞嚟個喎...

「而操豺狼野心,潛包禍謀,乃欲摧撓棟樑,孤弱漢室,除滅忠正,專為梟雄」

唔係話褒義
通常稱得上梟雄
算係壞人類別入面最勁最聰明架啦
擁有霸業嗰種
雖然六月娘係正仆街

「而操豺狼野心,潛包禍謀,乃欲摧撓棟樑,孤弱漢室,除滅忠正,專為梟雄」

唔係話褒義
通常稱得上梟雄
擁有霸業嗰種

佢算得咩梟雄
雖然六月娘係正仆街

唔係話褒義
通常稱得上梟雄
擁有霸業嗰種

佢算得咩梟雄

全力以赴
享受過程
又點解釋
樓主你同賊王有咩分別?
人地偷錢 你偷圖

某程度上佢仲衰過機界原種,自己友都抄,唔入原post反而自己再開post講,完全唔明係咩心態

啱聽
大家請入返原po討論

人地大大聲話有quote sources
面皮厚撚到
呢啲就係cc 台所謂嘅質素,高質

圖就第一時間
sources就遲啲放
點解唔一次過放埋
雖然六月娘係正仆街

唔係話褒義
通常稱得上梟雄
擁有霸業嗰種

佢算得咩梟雄

咪係 所以六月娘都係唔好出黎獻醜啦
等睇收翻加解釋
樓主可唔可以解釋下點解要偷我post?
有心討論唔去原post講?
這樣做對你有什麼好處?
想搏咩?
自己友嘅料都偷?

因為你個po冇人流囉 俾多啲人睇到唔好咩 都quote左你
做賊做到佢流芳百世真係好堅
估唔到而家做賊可以受人歌頌
痴撚線公司
樓主可唔可以解釋下點解要偷我post?
有心討論唔去原post講?
這樣做對你有什麼好處?
想搏咩?
自己友嘅料都偷?

因為你個po冇人流囉 俾多啲人睇到唔好咩 都quote左你

偷圖炒post都有人撐,唔通都係六月娘嘅學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞