補習天王June Leung出文,懷念「一代梟雄」葉繼歡!

946 回覆
31 Like 361 Dislike
其實你覺得你自己個價值觀係岩嘅 冇所謂
我唔會去評論你個價值觀係點
但請你係自己一個人個陣先搬你套價值觀出黎
同埋希望你唔好去到公眾層面影響到其他人
利伸 唔係想做大佬 冇話要令你屈服我

希望你會睇到呢番說話 我唔係話想指責你任何野
只係想提醒番你咩場合要做番適當嘅行為出黎
唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

but no thanks

多謝你比時間出黎睇 總有一日你會參透到呢段說話

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

我就冇心要扮大佬 只不過係你不斷製造想法去認為個個人係想點 即係你口中所謂嘅扮大佬

你一路不停將自己果套加落我度

好難唔會令人覺得你扮大佬
同呢種人講落去冇意思 就算全世界七十億人話佢錯 佢都覺得自己岩 唔好嘥口水諗住改變到佢 呢個世界有啲人眼入面就係得自己

佢地只係想證明自己係大佬je。

你估真係有咩感化世人既弘願咩

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

我就冇心要扮大佬 只不過係你不斷製造想法去認為個個人係想點 即係你口中所謂嘅扮大佬

得罪講句,我諗樓主精神上應該有少少問題

仲扮埋精神科醫生tim

真係呢………
同呢種人講落去冇意思 就算全世界七十億人話佢錯 佢都覺得自己岩 唔好嘥口水諗住改變到佢 呢個世界有啲人眼入面就係得自己

痴線佬

咁可能我都想扮大佬啦

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

呢兩個行為大纜都扯唔埋
除非你個心理上出現左問題

咁可能我都想扮大佬啦

呢個好正常。

動物天性就係想屈服別人於自己之下。
尤其雄性動物,

本性就係想自己做王。想所下雄性屈於其下

唔好影響到其他人

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

呢兩個行為大纜都扯唔埋

慳返啖氣一陣睇波算啦,呢啲人你勸極唔改咪由佢仆下次街囉,不理佢做咩姐
人類進化左,除左用武力之外、仲會想思想上屈服別人。

都係果句。

有心。

唔使扮大佬啦。

慳返啦你

呢兩個行為大纜都扯唔埋

慳返啖氣一陣睇波算啦,呢啲人你勸極唔改咪由佢仆下次街囉,理佢做咩姐
無心攻擊 但我真係覺得佢精神有啲問題
無心攻擊 但我真係覺得佢精神有啲問題

算啦 我地出番去
人類進化左,除左用武力之外、仲會想思想上屈服別人。

呢個世界嘅法則,就係由你嚟到呢個世界開始,接受灌輸各種觀念,當有啲思想有異於常人,做出常人覺得係錯嘅事,仲要一大堆歪理講到自己冇問題嘅時候,就自然受群眾排擠,呢點之前我都講過。

常理上嘅事你要突破框架,就會有好大爭議,而當一件事只會對自己有好處,甚至百害而無一利嘅時候,受到嘅唔單只係爭議,而係抨擊,甚至行動上嘅制止,呢啲都係無辦法阻止嘅事。
精彩
有咩問題?

你班傻仔廿幾歲仲打緊飛機

人地已經係佢個界別稱王

咪撚睇海賊王啦你地

賊黎架

June Leung 都有打手 中學雞
June Leung 典形on9港嬸。
個mindset 完全係精神錯亂咁。
係留到人先搵到食。
以前未出yy koopa 未過檔 遵理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞