補習天王June Leung出文,懷念「一代梟雄」葉繼歡!

946 回覆
31 Like 361 Dislike
仲同個on9仔嘈做乜
你咪去偷撚哂人d片再up上youtube 落source
睇下人告唔告
夠膽咪試下偷達哥d片
反正你有quote 憎咩俾人告姐
落quote大撚晒?
你有冇經人地同意?

咪係,都無問過june leung

小學雞到你,自己有錯就調返轉指責人哋都有錯,所以自己就冇錯

錯?點介定?

用你個標準?定用我個標準?

抄POST都要介定對與錯?你痴咗線?

咁你要問下神魔之搭、miniso、

再唔係你問下連登創辦人。問佢有無考慮過林祖舜既感受?

點解唔肯承認自己嘅過失,係咁拖其他人落水嚟說服自己嘅所作所為?
面子真係咁重要咩?重要到連基本價值同道德觀都可以拋棄?
網絡世界,大家同一身份、同一地位。

唔該唔好將你果一套加落我度。

咪係度扮大佬。

既然大家身份一樣
點會存在屌唔屌得你嘅問題?

你有權利屌。我一樣有權屌返你。

我係屌緊你呢件事有問題嘅地方
你屌我啲咩?屌我多事定屌我冇資格話你?

我屌你係度用自己果套道德野強加去人地度。

大家嘅價值同道德觀唔同,就會引起衝突,最終其中一方必定會被排擠,呢點係自從有文明開始人類群體生活嘅定律。

自由絕非絕對自由,當有損害到其他人嘅利益或者其他傷害人嘅行為,而件事係唔合情唔合理,你又一幅嬲打嘅態度,必定受到反噬。

排擠?

而家係劣質既支那人文化排擠較文明既殖民地文化?

定掉轉?

香港地,你話邊個排擠邊個呢又?

時代唔同架啦,仲用以前果套,唔work架啦

你可以睇到依家呢度唔少人都唔同意你所作所為,從而疏離你,如此可見好明顯我講嗰套仲係work。

係網絡世界,企道德高地好易,拎道德光環又廉價。

現實係點?

我真心希望你地做到表裡如一。咁香港就有希望。
power off你講果套,早二十年前我實跟你既。

而家?不了。

你咁做對自己有咩好處?
根本就百害而無一利
仲同個on9仔嘈做乜
睇下人告唔告
夠膽咪試下偷達哥d片

真係多謝你教喎

大家嘅價值同道德觀唔同,就會引起衝突,最終其中一方必定會被排擠,呢點係自從有文明開始人類群體生活嘅定律。

自由絕非絕對自由,當有損害到其他人嘅利益或者其他傷害人嘅行為,而件事係唔合情唔合理,你又一幅嬲打嘅態度,必定受到反噬。

排擠?

定掉轉?

你可以睇到依家呢度唔少人都唔同意你所作所為,從而疏離你,如此可見好明顯我講嗰套仲係work。

現實係點?

講咁遠做咩姐
死賊仔
落quote大撚晒?
你有冇經人地同意?

咪係,都無問過june leung

小學雞到你,自己有錯就調返轉指責人哋都有錯,所以自己就冇錯

錯?點介定?

用你個標準?定用我個標準?

抄POST都要介定對與錯?你痴咗線?

咁你要問下神魔之搭、miniso、

再唔係你問下連登創辦人。問佢有無考慮過林祖舜既感受?

點解唔肯承認自己嘅過失,係咁拖其他人落水嚟說服自己嘅所作所為?
面子真係咁重要咩?重要到連基本價值同道德觀都可以拋棄?

因為我唔覺得有問題。

尤其係網絡世界,我更加覺得無問題
仲同個on9仔嘈做乜
睇下人告唔告
夠膽咪試下偷達哥d片

真係多謝你教喎

唔夠膽?有落quote咪得
唔係淆掛

而家?不了。

你咁做對自己有咩好處?
根本就百害而無一利

Power_off你慳啲氣啦,尋日我睇住佢點死雞撐飯蓋架

而家?不了。

你咁做對自己有咩好處?
根本就百害而無一利

點解要拎住「道德包伏」上網呢?

上網上到好似現實咁,上黎把死咩

排擠?

定掉轉?

現實係點?

講咁遠做咩姐
死賊仔

都係果句啦
我有落quote
快撚d quote 哂youtube d片啦
Views數仲多過呢到啦
仲同個on9仔嘈做乜
睇下人告唔告
夠膽咪試下偷達哥d片

真係多謝你教喎

唔夠膽?有落quote咪得
唔係淆掛

no comment
快撚d quote 哂youtube d片啦
Views數仲多過呢到啦

我唔評論呢個行為。

你可以尋求法律意見。
講開補習
快撚d quote哂d補習note po上網
你唔係話有落quote就得咩
唔驚俾人告啦
講開補習
快撚d quote哂d補習note po上網
你唔係話有落quote就得咩
唔驚俾人告啦

no comment
又唔comment拿
你的有quote論咁快站唔住腳
又唔comment拿

一陣佢又話佢唔記得架啦
幾時quote埋電影 電視片段
Quote人成本小說
又唔comment拿

補習notes同utube片,

請尋求你自己既法律意見。

我唔評論閣下做法。
Quote人成本小說

無用架。

你係引唔到我講錯野

而家?不了。

你咁做對自己有咩好處?
根本就百害而無一利

點解要拎住「道德包伏」上網呢?

上網上到好似現實咁,上黎把死咩

上網可以講好多現實未必敢講同做嘅嘢
但係有時啲嘢,係啱係錯就應該面對
而唔係持住自由就可以做乜都得
幾時Quote哂書局d書
放上網大家傾下咪好
原作者可能唔夠樓主出名架ma
Quote人成本小說

無用架。

你係引唔到我講錯野

小學雞?
我真係估唔到你咁答
樓主幾時quote埋歌
自己upload 哂人d album
可以幫人出名wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞