補習天王June Leung出文,懷念「一代梟雄」葉繼歡!

946 回覆
31 Like 361 Dislike
由你地班波台狗琴日下晝衝入黎時事台洗版開始,

已經知你地質地去到邊度。

佢又嚟講唔過人就話人係波台手足啦
loop黎loop去都係三幅被。

多餘。

唔緊要啦未到2點九

ching有睇波?

今晚陪人睇

波台手足

睇波唔一定入波台既

係第二個post見到佢呢排會過陣黎波台 以為佢今晚會過黎

應該會,想睇歐聯,前幾排同人講咗好耐,不過我陪個個以前都真係波台手足

十卜邊隊先
高登仔尊重「原創者」?

真係幾好笑下。

咁我即管想睇下有幾多高登仔買正版日本av

又係想拖人落水,人哋都有錯所以自己冇錯
低質到你

大家都係同一類人,

唔好以高高在上既姿態審判別人。

邊有高高在上,你諗多咗啦

你一路都扮大佬,要人跟你果套。

…仲唔高高在尚?

純綷指出你嘅不足之處
點會係高高在上?

言下之意即係你認為指責人嘅人都必定係用高高在上嘅態度

哎呀呀,我哋一定係咁啦,恰鳩你啦係咪?
呵呵,用咁嘅思想自欺欺人
說服自己嘅所有過失係冇問題
會唔會太過份?

其實唔係高高在上,而係你自己都覺得自己喺件事上同其他人嘅地位低咗,至會覺得罵你果班人「高高在上」。

講多次,

道德無對錯。

你三番四次將自己認為岩既標準加係人地度。

係高高在尚既心態

我就真係理解唔到,抄人POST之後仲要用咁嘅態度屌返人轉頭,對你嚟講係一件點樣「正常」嘅事。

就好似IS斬人都話自己「正常」一樣,完全冇辦法理解。

講一堆歪理說服所有人,但其實人哋當你係痴線佬看待咖咋。

你唔理解咪唔好理解

我又無要求你去理解。

一係你自己sip高枕頭慢慢諗啦

你呢啲思想,正常人又點會諗得通喎
所以要你喺到大家再好好討論交流下

好。

實有機會既。

ching有睇波?

今晚陪人睇

波台手足

睇波唔一定入波台既

係第二個post見到佢呢排會過陣黎波台 以為佢今晚會過黎

應該會,想睇歐聯,前幾排同人講咗好耐,不過我陪個個以前都真係波台手足

十卜邊隊先

道德無對錯 偷野無話啱唔啱 係你高高在上將將自己個套強加落佢身上 明唔明呀

唔明,繼續大戰三百回合大家好好討論一下

講落去都無意義。

大家各有各做。

呢度冇乜人有你呢套咁痴線嘅思想

所謂嘅各有各做到某一日又係會爆發衝突

與其被排斥,倒不如做返個正常人

唔係話要逼你,但你此舉對自己毫無好處

扭曲自己人格,我都係想你好啫
道德無對錯 偷野無話啱唔啱 係你高高在上將將自己個套強加落佢身上 明唔明呀

講落去都無意義。

大家各有各做。

多謝關心。

唔使你教。
唔好係度扮大佬。

唔該晒。

講落去都無意義。

大家各有各做。

多謝關心。

唔使你教。

唔好太勉強自己呀
唔好係度扮大佬。

唔該晒。

理性討論啫,你諗多咗啦

講落去都無意義。

大家各有各做。

多謝關心。

唔使你教。

唔好太勉強自己呀

唔好用你既標準套去人地度。

thanks
Cls
唔好係度扮大佬。

唔該晒。

理性討論啫,你諗多咗啦

閱。
Cls

who cls?
人無恥則無敵
唔夠人講就轉移視線 再唔係就搬波台狗三隻字出黎做擋箭牌

Btw joe hart好耐冇見
人無恥則無敵

講無恥,點夠出面洗緊時事台版果班波台狗無恥
人無恥則無敵

幾時call埋飯狗圍爐

講落去都無意義。

大家各有各做。

多謝關心。

唔使你教。

唔好太勉強自己呀

thanks

你入舖頭偷人錢,之後擺返啲錢落人哋度,佢罵你甚至要拉你坐花廳,你就話:唔駛你教 ... 唔好用你嘅標準套去人哋度

呢個例子衍生到法律問題,你一定又會話都係因為自己冇得揀至要焗住接受呢一套,咁係咪就代表當你能夠作出選擇嘅時候就一定會將呢份自由嚟作奸犯科?再話畀人知呢啲嘢無分對錯,所以就冇問題?將個人行使嘅自由建築喺其他人傷痕之上,就純綷因為「無犯法」、「我有自由」,就冇錯?
唔好係度扮大佬。

唔該晒。

理性討論啫,你諗多咗啦

閱。

講落去都無意義。

大家各有各做。

多謝關心。

唔使你教。

唔好太勉強自己呀

thanks

你入舖頭偷人錢,之後擺返啲錢落人哋度,佢罵你甚至要拉你坐花廳,你就話:唔駛你教 ... 唔好用你嘅標準套去人哋度

呢個例子衍生到法律問題,你一定又會話都係因為自己冇得揀至要焗住接受呢一套,咁係咪就代表當你能夠作出選擇嘅時候就一定會將呢份自由嚟作奸犯科?再話畀人知呢啲嘢無分對錯,所以就冇問題?將個人行使嘅自由建築喺其他人傷痕之上,就純綷因為「無犯法」、「我有自由」,就冇錯?

呢度係網絡世界,

的確,把道德尺同現實好唔一樣。
你三番四次用自己把尺套落人地度。

講落去都無意義。
條友宜加合理化啲衰野牙?
佢個標準咪係只要同個社會道德觀念背道而馳嘅 我都係覺得岩
你點講都只會係loop落去。
佢個標準咪係只要同個社會道德觀念背道而馳嘅 我都係覺得岩

我用咩標準關你咩事呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞