2020/21 英國master討論區 (2)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Data structure algorithm 呢啲一定要啦唔使諗 數學好你學得快 我覺得如果你完全唔識coding學 1年要入fanng基本上好難
自己做下project 上YouTube 學下啦 橫掂你開學冇嘢做
有呀 都有keep住youtube/edx/freecodecamp學下野
Ucl york Durham 都好過佢啦
呢個係緊急措施比手足走 根本唔係為左5+1而去 詳情你去睇下HOME SEC封信
如果D手足可以申請STUDENT VISA 短期對佢根本無影響 呢個LIFE-BOAT係呢種情況下係廢既
你自己諗清楚先啦 "CHING"
你D答案好撚廢 唔係你話為5+1就係為5+1

From Priti Patel's leaked letter.
“It will take time to set up this scheme, so as an interim measure I will change guidance to advice border force to grant BN(O)s leave to enter the UK outside of the Immigration Rules.”

5+1從來只係一個option 英國政府主要目的係人道救援 每個人都佢使用呢項特權既理由 但唔撚係你自己為左5+1就代表所有人都為左5+1

between 做少少功課先啦 人地叫你去睇封信又唔撚睇 自己覺得係咩就以為係咩
LM
多粒鼻屎就叫唔係多舊魚咩
講黎講去係度食自己字
你都唔撚睇 自己UP 咪撚曬9我時間 瘋狂係度解釋自己講左D咩
仲有你最後個段誅自己心想點?
所以重點係interim measure 唔係5+1呀
起左巴打底。點解ucl conversion唔收 佢有冇解釋
你講左咩possible outcomes咁撚巴閉 LIST多次出黎呀
你追唔撚幾多BNO個POST關我撚事咩 我老豆係BORIS JOHNSHON呀
係度東扯西扯 講自己D背景故事 講返主題得唔得呀 屌你老未
屌你老母 你都唔撚討論既 成人係度誅9人心
咩叫"你admit 5+1 cannot be conducted through t4"
簡單講係你D LOGIC就係
如果T4 不等於your so called "BNO reformation"
等於 You won the argument
你係咪咁撚小學雞

站在有錢去讀書個班手足既角度 由人度救援角度出發 呢個BNO比讀書的確係多舊魚

我唔撚想再講 Keep steering the discussion in your own fucked up way is so 小學雞
呢個reply就正常少少啦
之前D POST講撚理D九唔搭八
BNO 5+1個條路係需要APPLY既 而且而家未公報
唔洗APPLY係靠我提個個interim measure 明白未? 呢個interim measure暫時係連bno都唔需要持有就可以享用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞