2020/21 英國master討論區 (2)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問下係咪Ignore個Financial proof就咁Upload TB Test form就得
好驚 我啲錢分散哂唔同account 又有股票又有現金 又交左一年租金
如果唔批又要問朋友借

Vfs 都有講叫你跟番guidelines 自己scan, 唔係樣樣都要upload 俾佢
有冇人apply tier 4 pilot
求指教
warwick嘅揮揮手
有relevant working experience 可能得既
照Apply先囉
有無人準備報21年
有冇人係報data science / business analytics 嘅
可唔可以分享俾小妹
打算報下年 都想知多d詳情
想去+1
有冇人申請左visa攞埋passport?而加大概要等幾耐?
我都想報關於data既master,有冇話邊間好同requirement
Lm
想問下,啱啱收到passport 不過冇收到decision letter 係唔係正常?感謝巴打
你有冇張visa 貼紙喺passport到?有咪得
有!十分感謝
我9月7號appointment ,快証,今日拎到
我9月7號appointment ,快証,今日拎到
覆錯
我嗰本仲喺郵局 快啲派俾我
想請教一個問題

我喺台灣大學U grad,準備去英國搞5+1,喺嗰邊捱幾年草錢,有機會讀多個master。

想問去英國之前,係咪要喺當地做Education Document Authentication (document legalised)

要搞好貴,有無香港巴絲係香港degree/ any degree 都有搞Authentication?

Authentication對搵工係咪有幫助?
聽人講又話無快證既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞