[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
死疤狗又嬲嬲豬

嘻,知說今晚又要主場豬波,唔嬲就假
冇啦人地呢次真係冧莊喇
改制後疤狗有成3次機會都把握唔到
人地同一班人腳3次就做到
冇啦人地呢次真係冧莊喇

唔係話賴 如果0910唔係火山 我地可能已經三連左

華迪果球唔入咪好

戒賭啦
Pique, Neymar, Rakitic, and Luis Suarez are 1 yellow card away from missing the 1st leg of the Champions League semi-final

入到先算啦
冇啦人地呢次真係冧莊喇

唔係話賴 如果0910唔係火山 我地可能已經三連左

但個年唔係傷左小白咩
就算冇火山 以個年國米前中後都咁fit 既話應該都係55波

國米當年鐵血防守
就算冇火山灰去到都唔易打好難講
列貝利IG開火
起身見到波台大戰就知咩事
唔講咁多

再爆閘入黎呢到嘅全隊賤種黑哨蝗斷腳死全家
已經想像到今晚各位幫ag含撚的畫面

ag將帶領巴塞反cup
下年又要畀20m華倫了因為ag會套得金波獎,成為巴塞現役第2位世足
已經想像到今晚各位幫ag含撚的畫面

ag將帶領巴塞反cup
下年又要畀20m華倫了因為ag會套得金波獎,成為巴塞現役第2位世足

興奮得濟,打錯字,係奪得金波獎
預計今晚戰果
AG,paco, 帶領先入3球
補時最後1分鐘馬菲奧40碼一腳勁射怒收保方皮入4強
預計今晚戰果
AG,paco, 帶領先入3球
補時最後1分鐘馬菲奧40碼一腳勁射怒收保方皮入4強

paco後鼻牙ching

ag 5助攻好了
美斯後備is ok
有AG係到諗唔到出msn理由
這一夜,魯營十萬觀眾的掌聲只為一人而起,就是整季隱藏實力,為了在這場逆風賽事大放異彩的高美斯
首都球隊會慨嘆上年夏天沒有盡力爭奪這位葡萄牙天王;沙維小白會安心退役;巴塞球衣銷量將再創新高
巴迷不願面對的事實:
1.馬斯已經是球隊災禍
2.Paco >so9
3.影帝已經回塘
4.ag未發揮真正實力
起身睇到新聞就知又世界大戰抺黑宇宙了
巴迷不願面對的事實:
1.馬斯已經是球隊災禍
2.Paco >so9
3.影帝已經回塘
http://4.ag未發揮真正實力

你班仆街當我煙冇到?我煙今晚搖頭頂爆保方啦
起身睇到新聞就知又世界大戰抺黑宇宙了

黑過阿嬌
你地唔好成個女仔咁啦,明明心入面知道ag會拯救巴塞,點解仲要隱藏住心深處對ag的愛?
儲定錢印ag波衫啦
你班仆街當我煙冇到?我煙今晚搖頭頂爆保方啦

佢係勁,但今晚主角是AG!
你地唔好成個女仔咁啦,明明心入面知道ag會拯救巴塞,點解仲要隱藏住心深處對ag的愛?
儲定錢印ag波衫啦

AG
收到風我蝗班手足凖備聽日怒抽巴塞水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞