[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
希望保方拎到一次歐聯 完夢退役
我要tiki taka重現眼前

有全盛雙核咪得
夢三之前巴塞都唔係打tikitaka

依家係無撚哂 控傳去哂邊
點解頻頻俾人打反擊
點解成日出m24
點解出局唔係蝗
而家係期望下年新教練有咩新踢法
想要咩人,千其唔好係unzue
我要tiki taka重現眼前

有全盛雙核咪得
夢三之前巴塞都唔係打tikitaka

係要全隊波人腳都配合到
右閘你要有全盛特警咁既級數
影帝要top fit
前鋒你直頭唔可以要蘇9,係要一個傳控好既人
呢家咁既人腳就注定無可能打返tiki taka
輸波幾咁閒,最緊要班球員冇放棄過

輸波真係好閒,但巴塞無劇變以後有排輸
到時就真係好閒,因為輸慣

邊隊波冇低潮期,巴塞班主力年紀又開始大
比啲時間佢地啦
今季買返黎啲人有用又好冇用又好,起碼佢地肯買人返黎嘗試接下班
你估華拉迪戴巴拿果班話買就買到咩,買到返黎唔夾咪又比你地屌撚到上天花板

低潮期做錯決定,隊波就會變曼聯阿仙奴咁
特別當你慣左係歐戰8強出局,隊波就會真真正正阿仙奴化。
有錯就要即刻修正,而唔係對啲無級數既球員有不切實際既期望。

事後孔明邊撚個唔識做?
我睇ag上年係華倫表現我唔覺得佢係冇級數既球員,但事實上買到返黎係踢得唔好
但買返黎之前有邊個知?
我覺得班高層最on9既係賣巴查同買paco放埃及仔
而家係期望下年新教練有咩新踢法
想要咩人,千其唔好係unzue

我期望係丹so有正選踢下,另外提亞高回家
買隻真正右閘
賣撚走ag,m24

比啲時間佢地啦
今季買返黎啲人有用又好冇用又好,起碼佢地肯買人返黎嘗試接下班
你估華拉迪戴巴拿果班話買就買到咩,買到返黎唔夾咪又比你地屌撚到上天花板

事後孔明邊撚個唔識做?
我睇ag上年係華倫表現我唔覺得佢係冇級數既球員,但事實上買到返黎係踢得唔好
但買返黎之前有邊個知?

賣巴查係膠層最撚高端嘅諗法
重點係賣巴查留m24

比啲時間佢地啦

事後孔明邊撚個唔識做?
但買返黎之前有邊個知?

我係撚事後孔明,季初我已經話艾卡沙30m係弱智決定
季初你地仲J緊 DSO細佬之流我已經話呢隊巴塞會重演維蘭路華果季歐聯俾人炒
我100%肯定我睇華倫多過你地呢度所有人
所以我先一直形容Paco係「侏儒版C朗」
佢根本只係靠Tap in

其實巴塞問題係七喜果季已經展露,就係中場問題。但係果陣西甲隊仲係on99,唔識玩逼搶,縮後俾個波我地任舞。之後一季MSN爆發好似掩蓋中場問題
但如果你睇返四強次回合對拜仁,當拜仁full team巴時候,我地中場已經輸哂,係靠反擊。

問題一直都係度,你睇唔到唔代表人地睇唔到
不過好多球迷從來就係鍾意自欺欺人,都唔怪得會選一個自欺欺人既主席。

比啲時間佢地啦

事後孔明邊撚個唔識做?
但買返黎之前有邊個知?

我係撚事後孔明,季初我已經話艾卡沙30m係弱智決定
季初你地仲J緊 DSO細佬之流我已經話呢隊巴塞會重演維蘭路華果季歐聯俾人炒
我100%肯定我睇華倫多過你地呢度所有人
所以我先一直形容Paco係「侏儒版C朗」
佢根本只係靠Tap in

其實巴塞問題係七喜果季已經展露,就係中場問題。但係果陣西甲隊仲係on99,唔識玩逼搶,縮後俾個波我地任舞。之後一季MSN爆發好似掩蓋中場問題
但如果你睇返四強次回合對拜仁,當拜仁full team巴時候,我地中場已經輸哂,係靠反擊。

問題一直都係度,你睇唔到唔代表人地睇唔到
不過好多球迷從來就係鍾意自欺欺人,都唔怪得會選一個自欺欺人既主席。

補充七喜果part,果季100分又係令好多人以為巴塞真係無問題。不過有睇波都知法比打中場係唔得,果季係美斯瘋狂爆seed。結果首回合對拜仁要美斯帶傷上陣就仆街。
到今時今日啲西甲球隊已經醒好多,佢知你巴塞無料扮四條,會壓迫你,唔係好似以前咁on9俾我地任猜。

對手係會進步,如果我地唔進步,就會落後,此消彼長呢個道理應該唔難明。
我好撚憎聽到「俾啲時間」
如果係向好既方向梗係可以俾時間
但呢家向緊沉淪既方向,俾啲時間睇巴塞點仆街⁇
你以為美斯仲有好多年貨⁇
邊個俾時間美斯⁇
邊個俾時間美斯⁇

佢最遺憾係無拎過世界盃
尼馬應射既波唔射
唔射既又格硬黎

btw最後既旗海我覺得同祖記班 fans 有關,因為去到 87 88 分鐘個陣時佢地係度瘋狂叫囂,相反成班巴迷靜哂
邊個俾時間美斯⁇

屌你老味年年六冠好唔撚好呀
你話12-13開始有問題,下年雞胸,14-15五冠,上年聯賽+國王盃
係今年同13-14衰啲姐,你又係到屌哂鬼,又話買乜又話買物
好既方向?乜撚野係好既方向呀
有人話係要重用青訓,有人覺得要買撚哂啲星返黎
講撚到尾有成績咪好方向囉,冇成績咪你巴塞on9囉
14-15又唔撚見你屌鳩班高層?佢地個年都冇解決過你講啲問題架
你唔係好鐘意話自己季前講左季前講左架咩?
有成績你咪又係收皮,扮乜撚看透世事姐,似鳩足悲觀蛇
邊個俾時間美斯

你up乜鳩呀 又好似悲觀蛇咩用msn練波論? 重整唔洗時間?唔好再話咩要係美斯個有貨要刷多幾冠 如果再係靠美斯只會係佢一退落黎就崩盤 接班唔係一朝一夕做到嘅事 而家係向緊錯方向 咁咪俾d時間去改翻去正確嘅方向囉
再者tito果季我覺得輸士氣先散,而唔係今季咁技術性擊倒

都未講梅拿狗nba單擋
一球都入唔到
疤守得唔錯

都未講梅拿狗nba單擋

個年又傷又士氣tito又病 都係七喜柒姐 今季打中游都俾人㩒

都未講梅拿狗nba單擋

7-0

都未講梅拿狗nba單擋

個年又傷又士氣tito又病 都係七喜柒姐 今季打中游都俾人㩒

唔覺得果陣柒,冇主教練,輸都冇野好講

都未講梅拿狗nba單擋

7-0

sorry, 隔左兩年美斯撚到佢地訓左係度
邊個俾時間美斯⁇

屌你老味年年六冠好唔撚好呀
你話12-13開始有問題,下年雞胸,14-15五冠,上年聯賽+國王盃
係今年同13-14衰啲姐,你又係到屌哂鬼,又話買乜又話買物
好既方向?乜撚野係好既方向呀
有人話係要重用青訓,有人覺得要買撚哂啲星返黎
講撚到尾有成績咪好方向囉,冇成績咪你巴塞on9囉
14-15又唔撚見你屌鳩班高層?佢地個年都冇解決過你講啲問題架
你唔係好鐘意話自己季前講左季前講左架咩?
有成績你咪又係收皮,扮乜撚看透世事姐,似鳩足悲觀蛇

雖然我唔完全認同佢 但係安歷基果時黎教已經屌佢無料實收皮 遲早ge事
上季-6今季咪現形 講緊比中游球隊都可以技術性擊倒 連主場威力都無埋
以前成日話巴塞最大挑戰係美斯退休之後點算 我就話係沙維退休先係巴塞最大挑戰
一日巴塞唔認命 放棄成個體系 係沙維呢種百年一遇ge級數球員出現之前 都只會變成阿仙奴咁
最多買下d頂級球員 做到列卡特時代咁一兩季冠軍都仲有機 想造多一輪哥狗果期ge皇朝 就真係不了
我要返屋企先上到高登,知我老死roberto實有睇呢邊,所以係度講點解我反條廢坑

上季中段聯賽贏10定12分,國際賽msn腳軟時唔用munir, 辛度
安歷基ge功勞就係睇住辛度撚死24囉
第一季歐聯淘汰賽全部都係msn表演賽,作客安聯直頭亂黎,要不是首回合帶住3球優勢分分鐘又輸畀拜仁,安歷基有功?

我再講一次,安歷基留係度,1場都嫌多
我唔係要隊波歐聯出線,聯賽反cup,我係唔想再輸得咁肉酸
其他成日話SN狀態唔穩
根本連M都係一樣
今場我以為Neymar先係我地既第一皇牌
每次係d無乜希望既時候,美斯都會跟住頹,上次PSG都係neymar step up
Neymar d decision係唔好,但我起碼見到佢同suarez肯搏
Messi今場做既野真係睇唔出佢有咩鬥心
6-1之後贏果幾場都係辛苦波,拎住msn都可以踢得咁差,唔怪安歷基怪邊個?

佢d臨場變動直頭完全唔入流,雲爺爺都高佢幾班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞