[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
Mathieu didn't take part in today's seasion due the discomfort in achilles tendon of his left leg. The defender will miss the Clasico. [md]
Barcelona's previous 4 managers (Rijkaard, Guardiola, Tito, Tata) each one of them lost his last Clasico.

哥狗咪又係廢柴
Mathieu didn't take part in today's seasion due the discomfort in achilles tendon of his left leg. The defender will miss the Clasico. [md]

無煙王 等輸啦
睇下d分點失先

主場對皇馬,贏緊時想打守波但出杜蘭
作客切爾達,留住夢遊影帝跟大半場
對貝迪斯,入左當唔計,可以點?
對馬拉加直頭前中後有問題
呢4場有2場贏到已經係榜首,都唔數馬斯,ag派膠果d
然後再話係因為唔夠球星所以球季失敗?

而家係戰術同狀態有問題喎,我睇唔出買左華拉迪又好,isco 又好會有咩分別

雲尼亞尼都係得vardy,mahrez 兩個係叫勁少少,一樣贏英超

難聽d講,雲加拎住msn都雙冠啦

我真係好眼訓,本來想逐點逐點回你
但真係打字打到攰
我就講貝迪斯果場,就算唔計問題球,巴塞都係垃圾表現,人地一壓迫就瀨哂屎。
而且你話如果有華拉堤Isco都無分別,都未踢過你就知無分別你都幾好野

個人能力愈強既人對戰術既依賴程度就愈少,你擺咩位佢表現都唔會差得去邊。教練廢你估球員本身完全無責任?

安狗廢唔代表某啲球員唔係廢
早抖

岩牙 我夠話ramsey黎都好好唔踢過又點知
而家你睇緊呢隊係巴塞呀 係重體系多過球員架啦 告魯夫都話過唔係要十一個最強 而家問題根本係安狗亂出 出冇態垃圾 有能力一係雪一係錯位
Barcelona's previous 4 managers (Rijkaard, Guardiola, Tito, Tata) each one of them lost his last Clasico.

哥狗咪又係廢柴

安狗又有得賴 錯不在他
不如土方去高登pm悲觀蛇啦 一定好好傾
老老實實,土方係某d地方有佢道理
巴塞針緊psg右閘Aurier 20m

例如呢

點解唔買馬里安奴打正選
用palencia做輪換
踢兩季可以接班

真 係既話幾好 起碼有返力量同速度元素 好似以前有艾比度咁

點解唔買馬里安奴打正選
用palencia做輪換
踢兩季可以接班

Aurier始終勁一班

打包埋華拉堤過黎啦

Too long冇詳細睇 但係大家講啲野好多都冇衝突 教練係垃圾戰術係on9 一線(cm rb) 都要買再重用青訓加以輔助 咪撚高價買唔啱打 or唔啱戰術需要嘅so called 潛力二線撚屌
見大家咁識波,我問我老死綠b借個尿壺畀大家中出

Ali做尿壺都未到佢
Yellow sky hit kill

打包埋華拉堤過黎啦

奧利亞好似又係臭格個類 之前話白蘭斯幫雞巴含

我認同佢屌買人個到 dso頂唔到小白同paco多餘都岩嘅 但唔認同佢所謂買人嘅方針同屌msn囉 仲有要用msn刷冠而唔諗長遠住囉

打包埋華拉堤過黎啦

d親戚又得閒打下交吸下毒咁,冇乜野的

打包埋華拉堤過黎啦

都係個句 右閘寧願試下palencia
辛度又carry馬拉加,安蛇棄用辛度

打包埋華拉堤過黎啦

基馬度已經證明新仔上位冇問題,不過ag's daddy唔鍾意
辛度又carry馬拉加,安蛇棄用辛度

Sandro 係幾好
但我覺得佢唔太啱打 出走對佢更好

打包埋華拉堤過黎啦

基馬度已經證明新仔上位冇問題,不過ag's daddy唔鍾意

基馬度 呢個真係諗起都火滾 你話大佬巴查都話有翻d錢收同個位廢極都有人用 基馬度係阿祖廢到乜咁冇人頂艾巴都唔升 仲要1m賤賣再唱佢 一出到去 賓菲加都叫歐聯常客嘅隊 都火速上位拎正選 之後買個巴黎都唔用嘅digne仲要吹奏話自己買左個有潛質左閘

打包埋華拉堤過黎啦

基馬度 呢個真係諗起都火滾 你話大佬巴查都話有翻d錢收同個位廢極都有人用 基馬度係阿祖廢到乜咁冇人頂艾巴都唔升 仲要1m賤賣再唱佢 一出到去 賓菲加都叫歐聯常客嘅隊 都火速上位拎正選 之後買個巴黎都唔用嘅digne仲要吹奏話自己買左個有潛質左閘

唉 都鬧左好多次
算啦 於是無補了

打包埋華拉堤過黎啦

甸尼係借比羅馬都唔用
巴狗仲要用千幾萬買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞