[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
我要返屋企先上到高登,知我老死roberto實有睇呢邊,所以係度講點解我反條廢坑

上季中段聯賽贏10定12分,國際賽msn腳軟時唔用munir, 辛度
安歷基ge功勞就係睇住辛度撚死24囉
第一季歐聯淘汰賽全部都係msn表演賽,作客安聯直頭亂黎,要不是首回合帶住3球優勢分分鐘又輸畀拜仁,安歷基有功?

我再講一次,安歷基留係度,1場都嫌多
我唔係要隊波歐聯出線,聯賽反cup,我係唔想再輸得咁肉酸

覺得佢即走就解決到問題根本不設實際
佢即走咪又係佢D馬頂上
戰術一樣咁打
後防一樣呢班人
24 AG一樣有機會出現
班友一樣踢極唔上力
話呢刻唔係佢教就會輸少D根本自欺欺人
依家先黎講14-15打拜仁係險勝?
又黎玩贏就球員功勞輸就教練食哂?

我亦都冇話過撐佢留埋下季你咪亂鳩咁屈我
而家係期望下年新教練有咩新踢法
想要咩人,千其唔好係unzue

我期望係丹so有正選踢下,另外提亞高回家
買隻真正右閘
賣撚走ag,m24

右閘就算唔買 起碼都唔好用羅白頭 用番維度 放番羅白頭踢中埸

買隻真正右閘
賣撚走ag,m24

右閘就算唔買 起碼都唔好用羅白頭 用番維度 放番羅白頭踢中埸

維度重傷真係

買隻真正右閘
賣撚走ag,m24

就算冇傷 維度真係好過羅白?
6-1之後贏果幾場都係辛苦波,拎住msn都可以踢得咁差,唔怪安歷基怪邊個?

佢d臨場變動直頭完全唔入流,雲爺爺都高佢幾班

駁吾刀

買隻真正右閘
賣撚走ag,m24

佢傷之前狀態已經好返好多
安蛇出唔出就另一回事
但起碼叫多個人用
細佬重傷都搞到AG多好多機會證明自己唔岩踢巴塞

買隻真正右閘
賣撚走ag,m24

安蛇出唔出就另一回事
但起碼叫多個人用

細佬又係 踢得唔錯先黎傷
其他成日話SN狀態唔穩
根本連M都係一樣
今場我以為Neymar先係我地既第一皇牌
每次係d無乜希望既時候,美斯都會跟住頹,上次PSG都係neymar step up
Neymar d decision係唔好,但我起碼見到佢同suarez肯搏
Messi今場做既野真係睇唔出佢有咩鬥心

下 我覺得今場最有鬥心係佢

買隻真正右閘
賣撚走ag,m24

安蛇出唔出就另一回事
但起碼叫多個人用

細佬又係 踢得唔錯先黎傷

細佬不嬲都唔差
我要返屋企先上到高登,知我老死roberto實有睇呢邊,所以係度講點解我反條廢坑

上季中段聯賽贏10定12分,國際賽msn腳軟時唔用munir, 辛度
安歷基ge功勞就係睇住辛度撚死24囉
第一季歐聯淘汰賽全部都係msn表演賽,作客安聯直頭亂黎,要不是首回合帶住3球優勢分分鐘又輸畀拜仁,安歷基有功?

我再講一次,安歷基留係度,1場都嫌多
我唔係要隊波歐聯出線,聯賽反cup,我係唔想再輸得咁肉酸

覺得佢即走就解決到問題根本不設實際
佢即走咪又係佢D馬頂上
戰術一樣咁打
後防一樣呢班人
24 AG一樣有機會出現
班友一樣踢極唔上力
話呢刻唔係佢教就會輸少D根本自欺欺人
依家先黎講14-15打拜仁係險勝?
又黎玩贏就球員功勞輸就教練食哂?

我亦都冇話過撐佢留埋下季你咪亂鳩咁屈我

我咪話左要因為msn果季太勁佢先過到拜仁

而事實果季係球員>>>>教練

仲有大大個消防隊長失業緊,巴塞隆拿搵佢幫手頂2-3個月佢會唔制?
同埋安歷基係冇臨場變動,佢玩野場場換施利臣出黎我都鋸d
再者tito果季我覺得輸士氣先散,而唔係今季咁技術性擊倒

都未講梅拿狗nba單擋

如果係咁既話你根本未發現到個問題
其實拗多無謂,搵返果季啲波睇下說知
睇下西甲隊點打我地,隊隊自動縮後俾我地猜波令我地有錯覺以為中場好把炮

唔好講對拜仁
8強對PSG個中場都已經柒
如果唔係美斯後備救世已經收皮
so9同尼馬成場冇球好波
其他成日話SN狀態唔穩
根本連M都係一樣
今場我以為Neymar先係我地既第一皇牌
每次係d無乜希望既時候,美斯都會跟住頹,上次PSG都係neymar step up
Neymar d decision係唔好,但我起碼見到佢同suarez肯搏
Messi今場做既野真係睇唔出佢有咩鬥心

下 我覺得今場最有鬥心係佢

今場鬥心成隊都有,但唔關鬥心事
係真係攻唔入

仲有一個鐘就可以感受現場歐聯主題曲帶黎既震撼

有米巴打
聽講每次有巴打在場,場場大炒

binc
再者tito果季我覺得輸士氣先散,而唔係今季咁技術性擊倒

都未講梅拿狗nba單擋

如果係咁既話你根本未發現到個問題
其實拗多無謂,搵返果季啲波睇下說知
睇下西甲隊點打我地,隊隊自動縮後俾我地猜波令我地有錯覺以為中場好把炮

唔好講對拜仁
8強對PSG個中場都已經柒
如果唔係美斯後備救世已經收皮

大家睇野要宏觀啲,我地唔可以忽視一個因素,就係西甲球隊呢家醒左好多,無再被所謂地上最強大到,隊隊都逼我地中場,知我地無料扮四條

其實問題從來係有,之前無展現某程度係對手問題
如果講返拜七喜果場,係呀,拜仁其實除左單擋果球,高美斯入果球offside添。
但咁又點,成場巴連一個似樣攻勢都無。
中場問題果季已經有,係事實。
我好撚憎聽到「俾啲時間」
如果係向好既方向梗係可以俾時間
但呢家向緊沉淪既方向,俾啲時間睇巴塞點仆街⁇
你以為美斯仲有好多年貨⁇
邊個俾時間美斯

你up乜鳩呀 又好似悲觀蛇咩用msn練波論? 重整唔洗時間?唔好再話咩要係美斯個有貨要刷多幾冠 如果再係靠美斯只會係佢一退落黎就崩盤 接班唔係一朝一夕做到嘅事 而家係向緊錯方向 咁咪俾d時間去改翻去正確嘅方向囉

我地唔係要「只靠」美斯
係要「利用」美斯既優勢

如果美斯退左落黎,我地其實無咩優勢可言
所以呢幾年係好關鍵
巴塞體系既核心係人,係球員,而唔係一啲空泛既野

好多球迷好似你咁,所以咪選左大雄呢啲主席囉

係囉,俾啲時間啦
中埸 右閘夏天一定要買得倒同買得岩 如果仲想爭歐聯 而唔係陪跑
我好撚憎聽到「俾啲時間」
如果係向好既方向梗係可以俾時間
但呢家向緊沉淪既方向,俾啲時間睇巴塞點仆街⁇
你以為美斯仲有好多年貨⁇
邊個俾時間美斯

你up乜鳩呀 又好似悲觀蛇咩用msn練波論? 重整唔洗時間?唔好再話咩要係美斯個有貨要刷多幾冠 如果再係靠美斯只會係佢一退落黎就崩盤 接班唔係一朝一夕做到嘅事 而家係向緊錯方向 咁咪俾d時間去改翻去正確嘅方向囉

唔把握美斯係度刷多幾冠咁等幾時⁇
等佢走左之後先慢慢「重建」⁇
到時我地會有咩優勢⁇

所謂既「巴塞體系」⁇
咁唔通佢唔係由球員組成⁇
講到尾咪美斯小白沙維
呢家小白老沙維走左,唔把握美斯等巴塞同其他球會一樣。

到時除左球場大啲,我真係諗唔到我地有咩優勢,錢又唔夠人多,拉馬西亞青訓都唔會保證下下有沙維小白美斯。
右閘就不如趁聯賽都冇乜機直接升palencia接班啦

打吡輸/和埋先講
真係咁就索性比半隊b 隊黎玩下好過

打吡輸/和埋先講

安蛇唔似哥狗
應該就算仆街都最多比PACO果D踢下正選
ALENA就有機

打吡輸/和埋先講

安蛇唔似哥狗
ALENA就有機

alena同palencia都要

打吡輸/和埋先講

安蛇唔似哥狗
ALENA就有機

alena同palencia都要

最好試下marlon啦
不過最後咪又係ag paco 24
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞