[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
巴有排沉 美斯B 又要比外界話比隻牙朗踩住幾年

事實,除左暴躁我睇唔出佢今年有咩特別野令人印象深刻

除左山狗都無咩人令你印象深刻架啦

事實上今季整體表現山>>msn

係,隊波失波仲偷笑係>>>>>>msn
回購山狗同柏度返黎做後備
原來咁變態嘅名係我哋山神教教主

除左山狗都無咩人令你印象深刻架啦

事實上今季整體表現山>>msn

係,隊波失波仲偷笑係>>>>>>msn

好過當年有人見豬7粒就唔出

證明迷山係弱智

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救
又要我地山神教call人出黎

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

見到變態嘅名仲唔退教

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

見到變態嘅名仲唔退教

好過你鍾意奶返公廁入面d精出黎

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

見到變態嘅名仲唔退教

證明迷山係弱智

你係咪好好打呀

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

見到變態嘅名仲唔退教

You飲尿la
想唔迷山了

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

見到變態嘅名仲唔退教

You飲尿la
想唔迷山了

冇人要你加入,你d質素同弱智迷一齊反山啦

證明迷山係弱智

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

見到變態嘅名仲唔退教

You飲尿la
想唔迷山了

Yes

知道入錯教都仲有得救

勸各位迷山回頭是岸

見到變態嘅名仲唔退教

You飲尿la
想唔迷山了

Yes

你地同變態弱智老婆奴一齊迷垃圾山狗啦
發覺呢兩季尼馬太想做美斯係巴塞一路做緊既偽9角色 要做創建者 而唔肯入楔 1415 咁勁都係因為佢肯入楔同係左路突破 而唔係學美斯。唔知係味因為光頭果期太勁 之後就想做大佬 但一隊只可以一個重心 巴一定美斯做重心

始終有多過一個突破點係好事
尼馬又唔係唔勤力埋門個腳實在太差
美斯琴日自己都扭唔到三個啦 老啦真係

廢到仆街 希望下季見到最後一腳正常嘅Neymar進化版
佢係勤力 但係近排係少左入楔
唉 而Messi就真係老啦 冇乜千里走單騎了

尼馬琴晚d過人唔差過全盛美斯
係最後一腳

美斯扭4個以上基本上係必入了

對手係祖記,真係咁影扭咩
扭皇馬都話有可能,對祖記真係太難
尼馬美斯已經算好好

琴日得尼馬係ok
美斯都好多ball lost
對強隊冇好表現點做第一人呀

我都覺尋日美斯表現絕對唔得
又唔積極囉波踢,尋日比人mark住都係行行企企,叫d隊友點比波你
射波又唔中龍,有時連波都控甩埋
阿朗同你一樣已經跌watt,而家都係等波到
但人地把握力幾好,唔計黑哨offside,都入拜仁3球
如果無尼馬我地尋日連攻勢都無,場國家打比希望美斯生性d,囉多d個波去做啦

你係咪on9
果場美斯跑幾多呀,做左幾多前場逼搶呀?
佢啲所謂機會全部唔係輕鬆橫傳tap in黎
而且你估屍朗百發百中咩,睇下果兩場佢哂左幾多機會先啦
下下中圈開始扭波你估易?

痴線,聯賽救左垃圾巴幾次?
而且佢呢家打到中場咁,仲入到前鋒數量入球你想點?

救幾多次,又頹左幾多次?
今年前面3個都海鮮波係不爭事實

事你老母實咩,歷史上根本無人可以場場腳風順
佢離禁區愈遠你就無可能期望佢又餵奶又飲奶
蘇9果啲就叫海鮮波,一入唔到波就廢
但尼馬美斯入唔到波仲有創造力

美斯兩回合對巴黎真係麻麻
但兩回合對祖記佢完全係發揮到水準

美斯兩回合對巴黎真係麻麻冇戈

你對美斯同蘇9都兩把尺啦下下拎老母講就代表你岩咩

一個就話冇人場場腳風順,一個就海鮮波

美斯兩回合對巴黎真係麻麻冇戈

你對美斯同蘇9都兩把尺啦下下拎老母講就代表你岩咩

一個就話冇人場場腳風順,一個就海鮮波

邊撚有雙重標準?
蘇9我唔係怪佢入唔到波,我係怪佢傳波西到仆街,成日想轉身去又俾人捉哂路
根本由MSN開始已經唔係tiki taka,最大原因除左係中場,就係S既直接型同身體對抗性踢法。
你要傳控好似以前咁,球員失誤率就一定要極低
蘇9差唔多每場都好多失誤
對廢隊佢10次失誤佢偷到一次雞
但係對強隊佢唔得
你要傳控好似以前咁,球員失誤率就一定要極低
蘇9差唔多每場都好多失誤
對廢隊佢10次失誤佢偷到一次雞
但係對祖記佢唔得
睇到你地對美斯尼馬啲留言真係得啖笑
你地當佢萬能定點?
C朗對拜仁哂撚左幾多機會?
隊友下下餵到埋口俾佢左中右任射,係佢搶點係勁,但佢都係建基係勁多機會下先入到波。

相反美斯呢,佢最近榜果球撞射,佢起腳果下已經兩個祖記球員飛埋去,所以佢一定要拎角,如果唔係有省死無波入。
相反C朗啲tap in真係空撚哂,佢前面就係對住紐亞,咁既情況下佢都失唔少機 兩個邊有可比性。

有人仲好笑,話隊波無鬥心 次次隊隊一輸波有人總係賴鬥心。不過對祖記果場係我見過其中一場隊波最有鬥心既比賽。點解都輸?四個字「技不如人」 就係咁簡單。點解會唔夠打,個問題我由季初講到季中講到口臭。

不過巴迷有個特性,就係自欺欺人。問題好明顯但有啲人總係懶係與眾不同唔肯正視,仲要狗屎垃圾都J,對啲無質素球員有不切實際既期望。
場場期望美斯尼馬一個扭十個咁,大佬馬勒當拿比利都唔得啦。

皇狗有個缺點就係對球員要求過份苛刻,但其實正正係呢樣野令佢地愈黎愈好。巴迷就鍾意自欺欺人,所以難怪大雄會當選。因為下至球迷上至高層都無危機意思,都攬住個所謂「巴塞哲學」自以為天下無敵。

巴塞哲學最重要係球員質素,完。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞