[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
同埋今季點解會變左尼馬做多左咁多組織
上幾季尼馬都係入楔多,比美斯斜直線
順便拉空埋個位比左閘後上
今季我地兩閘對進攻係毫無建樹
係維度踢個幾場先見到會用埋隻閘進攻
個幾場d攻勢都立體左好多
要睇msn係邊到拎波先。
Mk美斯經常係中圈拎波,點可以爆入去?
Mk都叫後生,經常見到由中場推去禁區頂到,但美斯體力已經做唔到了
講到尾都係中場問題

快d完季啦 邊個教練買咩人呀
想睇祖/馬體打皇 兩回合呢兩隊好堅
打一場未必夠皇打

其實兩場都唔覺夠皇打

馬體今季應該實唔夠啦
祖記我覺得5050
反而摩納哥比人低估得好緊要

今季摩哥真心勁 個主場屈機到 不過衰上下半場差太遠 但你頂到半場都好難

對住賤種咪又跪低含到雪雪聲
唔好咁多幻想啦大家

馬體歐聯一定跪低幫皇馬含
信摩納哥有機會好過佢地啦

冇左丹狗而家得返條右路
Btw丹狗仲有貨交個下好dum心
早幾年我以為佢開始跌watt已經講要賣
估唔到幾年後先賣都證明到我錯

冇左丹狗而家得返條左路
Mk都叫後生,經常見到由中場推去禁區頂到,但美斯體力已經做唔到了
講到尾都係中場問題

MK係左邊都可以有招大推係咁推大位

係中間扭係成堆人咩都睇唔到,個難度都唔同啦

由上季講到宜家,要令msn可以係龍門前30碼拎波就係中後場工作,美斯係中圈拎波同係禁區頂拎波已經好大分別
1415年佢地做到,而且當時美斯未退化得咁快

冇左丹狗而家得返條右路

算啦好黎好去
佢係祖記打得好因為有人同佢一齊協防
如果仲係巴塞要自己一個打哂成條右路
幫美斯做埋防務,對而家既佢要求太高啦
講到尾都係中場問題

打一場未必夠皇打

其實兩場都唔覺夠皇打

馬體今季應該實唔夠啦
祖記我覺得5050

今季摩哥真心勁 個主場屈機到 不過衰上下半場差太遠 但你頂到半場都好難

唔好咁多幻想啦大家

同皇對攻死路一條 皇防反應該可以打到佢嘔泡
真心對施蒙尼打兩回合有信心過一回合好多
特別馬體同祖雲防守都特別硬淨

打一場未必夠皇打

其實兩場都唔覺夠皇打

馬體今季應該實唔夠啦
祖記我覺得5050

唔好咁多幻想啦大家

同埋俾施蒙尼作客偷左球就係咁先 返主場又守你
一場過馬體唔著數 就算和都要入加時 咁體力法踢法去到加時好輸蝕 兩回合計fit晒馬體隻風格(祖雲都係)

打一場未必夠皇打

其實兩場都唔覺夠皇打

馬體今季應該實唔夠啦
祖記我覺得5050

唔好咁多幻想啦大家

一場過馬體唔著數 就算和都要入加時 咁體力法踢法去到加時好輸蝕 兩回合計fit晒馬體隻風格(祖雲都係)

你講個隊馬體係正常版馬體
歐聯對皇馬既馬體會自動跪低
有年2回合垃圾到癲,都唔知有無做過攻門
連續3年都輸比皇馬,對佢地無希望

馬體今季應該實唔夠啦
祖記我覺得5050

唔好咁多幻想啦大家

你講個隊馬體係正常版馬體
歐聯對皇馬既馬體會自動跪低
有年2回合垃圾到癲,都唔知有無做過攻門
連續3年都輸比皇馬,對佢地無希望

講真 上年咁都贏唔到 真係on99
打比預計豬2粒
打比預計豬2粒

Me guess Lose 3:1
打比預計豬2粒

Me guess Lose 3:1

入波?不了,我daddy安蛇應該叫球員列隊,反正佢最擅長扯白旗
隊波都冇表現出一種爭勝慾畀人斷睇,個個頭dupdup咁,未踢已經有陣輸波徐係度
隊波都冇表現出一種爭勝慾畀人睇,個個頭dupdup咁,未踢已經有陣輸波徐係度
隊波都冇表現出一種爭勝慾畀人斷睇,個個頭dupdup咁,未踢已經有陣輸波徐係度

Except Ney
打比預計豬2粒

皇派錢
可以all 煙主勝
馬體作客先
正式宣布皇馬衛冕
馬德里打比
馬德里打比

Rm win with no doubt
根據往蹟,皇馬已經半隻腳入決賽
但係馬體已經剩返歐聯可以爭冠
只要1st leg入到個作客入球
應該可以贏到
根據往蹟,皇馬已經半隻腳入決賽
但係馬體已經剩返歐聯可以爭冠
只要1st leg入到個作客入球
應該可以贏到

上年決賽下體先俾蝗越位入波
又打性器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞