[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
老老實實,土方係某d地方有佢道理

我認同佢屌買人個到 dso頂唔到小白同paco多餘都岩嘅 但唔認同佢所謂買人嘅方針同屌msn囉 仲有要用msn刷冠而唔諗長遠住囉

其實我係屌S,唔係屌MN
我係想用MN刷冠,其實S從來係雙刃劍
你要返以前打法其實S都要棄
你想繼續直接就用S

用MN刷冠有咩問題⁇你估巴塞既優勢真係所謂既「巴塞體系」⁇ 唔好俾啲空泛虛無縹緲既野呃到啦
巴塞由一屆歐聯變五屆既優勢從來係全盛美斯小白特警沙維蘇9尼馬呢啲。

同埋我係諗得最長遠果個,我一直都話係要重青訓+巨星。
但你保證唔到青訓會再出到美斯
巨星你又唔夠皇狗有錢

所以親MN當打,我地比起世界上任何球會都仲有優勢既時候,我地係要望歐聯。

如果當美斯退役,我反而唔介意等十年重建

得喇知你勁喇
快啲pm悲觀蛇鬥j以前預測啦

唔係我勁,係你同膠層一樣又無料又自以為是姐
正正常常睇波睇得出既野都可以睇唔到

屌你同悲觀蛇啲用詞一鳩樣嘅

悲觀蛇 proved

我認同佢屌買人個到 dso頂唔到小白同paco多餘都岩嘅 但唔認同佢所謂買人嘅方針同屌msn囉 仲有要用msn刷冠而唔諗長遠住囉

你想繼續直接就用S

用MN刷冠有咩問題⁇你估巴塞既優勢真係所謂既「巴塞體系」⁇ 唔好俾啲空泛虛無縹緲既野呃到啦
巴塞由一屆歐聯變五屆既優勢從來係全盛美斯小白特警沙維蘇9尼馬呢啲。

巨星你又唔夠皇狗有錢

所以親MN當打,我地比起世界上任何球會都仲有優勢既時候,我地係要望歐聯。

得喇知你勁喇

悲觀蛇2.0
放過疤區手足啦好嗎

返高登report funson

你想繼續直接就用S

巨星你又唔夠皇狗有錢

得喇知你勁喇

悲觀蛇 proved

人地同悲觀蛇唔同
人地話要爭r聯㗎
係樂觀蛇
咁你答點解費格遜用班契弟贏歐聯

世上冇球隊11個位都完美,唔識用/亂買人點都係高層體教練團隊責任啦

大佬呀,以前拉科華倫都可以爭到歐聯啦
你拎舊時黎講,個環境都唔同
你不如拎埋阿積士黎講
阿積士個例子咪青訓輝煌完無以為繼囉

以前華倫拉科都爭到你嘅意思係咩?當時廢?但我見到嘅係用人同戰術嘅重要囉
我發現好多巴迷有個謬誤。以為比機會一個球員就會令到佢成為世界級 事實就係每個人都有佢嘅潛力嘅極限 如果以爭奪歐聯 西甲 為目標嘅巴塞黎講 ag dso roberto 呢d就算achieve their potential都唔足以踢巴正選

巨星輔以綠葉 >> 全部星
Roberto會係一個好好用嘅綠葉 再加上佢萬能插令隊波輪換更厚
Dso 作為輪換加變招都冇乜問題 佢暫時best position : Lw Lm
Ag

羅白對馬拉加打中場果場令我印象深刻,而且上季打黃狗打右中場都算證明左自己。佢留低左綠葉我絕對支持。
至於Dso真係雞肋feel,不過買佢返黎果陣咁平,算啦.... 要俾機會我寧願俾細佬。

呢點我認同你嘅 羅白細佬值得機會 同埋羅白打包包下體賤種都證明到自己
羅白打萬能插對青訓好大幫助 可以頂兩個位後備 再加以青訓 買少個有級數嘅後備 自然青訓多d機會入隊同上陣
你班自大撚叫左你地棄歐保聯
之前贏psg打晒飛機咁今晚等456

又唔買神閘 季尾證明一切

又唔買神閘 季尾證明一切

屌你有聲
系ptgf post 見到自己
典算
典算

洗唔洗我地成班兵幫你出頭
典算

洗唔洗我地成班兵幫你出頭

冰個撚我地女神 叫佢黎隻愀
安狗就黎唔撈痴左線
今晚想出尼馬呀

你想繼續直接就用S

巨星你又唔夠皇狗有錢

得喇知你勁喇

悲觀蛇2.0
放過疤區手足啦好嗎

當事實擺在眼前既時候,你地就一味自欺欺人
仲要學埋皇狗果種單單打打同老屈
真係有咩既球迷就會有咩既高層
其實如果大家對巴塞既要求好似阿仙奴咁,年年有得打歐聯志在參與,呢家咁既情況係值得開心既
仆街成個連登都係ptgf post

世上冇球隊11個位都完美,唔識用/亂買人點都係高層體教練團隊責任啦

你不如拎埋阿積士黎講

以前華倫拉科都爭到你嘅意思係咩?當時廢?但我見到嘅係用人同戰術嘅重要囉

我意思係以前競爭情況都呢家根本唔一樣。
同埋我幾時有反對過用人同戰術既重要性?請指教?
仆街成個連登都係ptgf post

香港地做雞既人多到你無法想像
呢家社會風氣係笑貧不笑娼
起碼好多女係咁諗。
你咁短視淨係睇眼前嘅冠軍 巴塞係一隊豪門唔係李城呀 唔係得一兩季機會 人地就話把握華迪馬列斯姐 你話咩美斯要刷冠 之後十年重建冇所謂 咁點解唔係用美斯仲有嘅時間去帶起d新仔呢 咁你同1213班高層話要刷100分已經冠軍左都chur班主力唔接班咪一樣

你不如拎埋阿積士黎講

之前你咪講過只要買有級數就可以淡化戰術嘅重要性囉 係咪鳩up到自己講過乜都唔記得呀?

你不如拎埋阿積士黎講

之前你咪講過只要買有級數就可以淡化戰術嘅重要性囉 係咪鳩up到自己講過乜都唔記得呀?

你理解能力其實係咪有啲問題
我係講球員個人能力高,佢對戰術依賴程度就愈低,無論打咩位,咩戰術都唔會差得去邊。
呢個係事實。
但我幾時有講過戰術唔重要?我上面講體系既時候已經講左呢一句「體系係建基於教練戰術加球員個人能力」
基本上兩者係缺一不可,而你地從來只係覺得安狗走扶青訓就可以解決問題。
安狗走係其一,扶青訓係其二,但現今巴塞急需世界級球員填補。三者並無衝突。
你咁短視淨係睇眼前嘅冠軍 巴塞係一隊豪門唔係李城呀 唔係得一兩季機會 人地就話把握華迪馬列斯姐 你話咩美斯要刷冠 之後十年重建冇所謂 咁點解唔係用美斯仲有嘅時間去帶起d新仔呢 咁你同1213班高層話要刷100分已經冠軍左都chur班主力唔接班咪一樣

好高興你都意識到巴塞係一間豪門。
究竟一間球會既目的係培養新仔定拎冠軍⁇
兩者並無抵觸,卻絕對有主次之分。培養新仔既目的最尾都係為左冠軍。

拉馬西亞只係巴塞一部份,並唔係巴塞全部。
美斯既作用究竟係拎歐聯定帶新仔重要,我諗大家心照。
我地唔係波圖阿積士。

我從來唔反對培養新仔,但唔係付出任何代價。
哥狗執著培訓迪路,國家打毗單刀射上看台,一對一俾艾比路亞完封
拉馬西亞為巴塞服務,而唔係巴塞為拉馬西亞服務。
好長牙,MISS。。MISS。。MISS。。
好撚煩
次次講一大段鬼唔知你啊媽係女人廢話
大佬
鬼唔知咩
你咪叫高層做囉
係到講托柒咩
我地又唔係高層
係就唔會搞成咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞