[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
講多最後一句
其實我季中係好撚樂觀。
因為我預計今季會好似維蘭路華果季咁,歐戰俾強隊炒,聯實仲可以屈下西甲廢隊。

不過sorry,我真係過份樂觀,呢家啲西甲廢隊醒好多,連貝迪斯馬拉加都識壓迫你,唔會再好似以前咁自動縮後俾個波你任舞,等你影帝仲可以係中場慢慢轉身無人拍。
你咪又係來來去去幾督屁,次次輸波就話幾年前自己已經估到
我老母夠知買球星有用啦
但唔好忘記,摩連奴都買左普巴,曼排第幾話?
v92當時都有沙維小白用架,結果?
費格遜一樣用青訓贏歐聯,7小福真係個個都咁勁咩?

源頭係安歷基根本調整唔到球員狀態
我老母夠知買球星有用啦

agger好煩 自己巴區都下下屌哂鬼咁,講黎講去果幾句
非我族類者死
季初見到六個新仔得一個係有貨已經知今季係調整期 攞到隻飛機盃已經超額
是唔是悲觀蛇黎
蘇狗回哂塘
是唔是悲觀蛇黎

funson reported
蘇狗回哂塘

你過嚟囉
我老母夠知買球星有用啦

非我族類者死

兩把尺既極致
我老母夠知買球星有用啦

非我族類者死

煩?夠啲自稱巴迷日日踩當家球星走去J隔離隊既人煩?
就算我係煩,我講既全部係事實。

事實都唔肯面對,就係失敗既開始
點解我係咁要講黎講去都幾督屁呀
因為你地點極都唔撚明呀
蘇狗回哂塘

希望下季爆多一季
哦,原來普巴一億係失敗收購就代表買人唔掂?
咁既邏輯真係唔怪得大雄都當選到主席
是唔是悲觀蛇黎

條友話棄歐保聯
但我從來係相反
我覺得巴塞係一隊要爭歐聯既球隊,甘於做山寨王就會慢慢變阿仙奴曼聯化
是唔是悲觀蛇黎

條友話棄歐保聯
但我從來係相反
我覺得巴塞係一隊要爭歐聯既球隊,甘於做山寨王就會慢慢變阿仙奴曼聯化

Agger this
Arda Turan will soon get the medical green light and will be part of the squad list for #ElClásico  but won't start (adductor injury) [sport]
是唔是悲觀蛇黎

條友話棄歐保聯
但我從來係相反

阿仙奴 山寨山
🤔🤔🤔
是唔是悲觀蛇黎

條友話棄歐保聯
但我從來係相反

阿仙奴 山寨王
🤔🤔🤔
季初見到六個新仔得一個係有貨已經知今季係調整期 攞到隻飛機盃已經超額

我唔介意調整期,真巴迷唔會介意等。
但係唔會係等一班垃圾變無咁廢既垃圾
唔會係等一班老野慢慢變佬

有一班好球員,如果俾時間磨合,我係願意等。
但呢家巴塞根本唔係磨合問題,係個人能力問題

射波下下撻q係能力問題,反應慢係能力問題,波都控唔掂係能力問題
如果睇左咁耐波連水貨同無態都分唔工,咁你好適合做巴塞膠層。

有人話啲新仔之前表現唔差,咪玩我啦,有幾多人真係睇華倫黃潛呀。
Paco由頭到尾得一招搶點,但要多空位俾佢睇到定先得
Dso有人話佢小白接班人,肯撚定無睇波佢根本係一隻翼,有技術無身體質素唔算特別快傳波麻麻,而且佢護球根本唔算好,推順左佢係可以過人,但佢唔係hold波穩啲人。佢同後生小白根本差好遠。

不過巴塞球探應該同呢度某啲人一樣,無睇當有睇,聽下傳聞精華片就判斷。
睇下d分點失先

主場對皇馬,贏緊時想打守波但出杜蘭
作客切爾達,留住夢遊影帝跟大半場
對貝迪斯,入左當唔計,可以點?
對馬拉加直頭前中後有問題
呢4場有2場贏到已經係榜首,都唔數馬斯,ag派膠果d
然後再話係因為唔夠球星所以球季失敗?

而家係戰術同狀態有問題喎,我睇唔出買左華拉迪又好,isco 又好會有咩分別

雲尼亞尼都係得vardy,mahrez 兩個係叫勁少少,一樣贏英超

難聽d講,雲加拎住msn都雙冠啦
美斯唔入=腳風唔順
so9唔入=海鮮波
paco唔入=撻q廢柴

咁你同我假膠吹奏山齊士有咩分別
美斯就唔屌得,其他人就做乜都唔得
講真我都想係悲觀Sir,起碼佢講完會燈
但我講既偏偏係事實
巴塞黎緊會好關鍵,係幾年黑暗期定幾年光輝真係睇下季重建方向係點

講住咁多,訓教先。
睇下d分點失先

主場對皇馬,贏緊時想打守波但出杜蘭
作客切爾達,留住夢遊影帝跟大半場
對貝迪斯,入左當唔計,可以點?
對馬拉加直頭前中後有問題
呢4場有2場贏到已經係榜首,都唔數馬斯,ag派膠果d
然後再話係因為唔夠球星所以球季失敗?

而家係戰術同狀態有問題喎,我睇唔出買左華拉迪又好,isco 又好會有咩分別

雲尼亞尼都係得vardy,mahrez 兩個係叫勁少少,一樣贏英超

難聽d講,雲加拎住msn都雙冠啦
美斯唔入=腳風唔順
so9唔入=海鮮波
paco唔入=撻q廢柴

咁你同我假膠吹奏山齊士有咩分別
美斯就唔屌得,其他人就做乜都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞