[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
辛度又carry馬拉加,安蛇棄用辛度

Sandro 係幾好
但我覺得佢唔太啱打 出走對佢更好

反而辛度嘅交易算三贏 唯一不足係收唔翻錢
辛度一定好過埃及仔
起碼落底出到波
巴塞針緊psg右閘Aurier 20m

打包埋華拉堤過黎啦

Thiago ok?

打包埋華拉堤過黎啦

Thiago ok?

早2年玩fifa有買aurier

打包埋華拉堤過黎啦

Thiago ok?

感覺上 thiago 返巴塞 進步會大啲

打包埋華拉堤過黎啦

Thiago ok?

早2年玩fifa有買aurier

我今年career練palencia算
Palencia係守強攻弱,只怕係新montoya
日日講Thiago 醒下啦

Ys

一隻攻強守弱
一隻守強攻弱
有咩唔點仲有隻羅白頭係到
夠哂啦

一面攻一面守 最多咪之後左攻右守囉 以前montoya係因為美斯要同人夾右面強攻姐 未試過唔知嘅 palencia 值得有機會囉 我地已經冇左基馬度

一隻攻強守弱
一隻守強攻弱
夠哂啦

攻強=av
守強=palencia
平衡d有羅白頂
我覺得下季可以試一季
20m如果買到奧利亞係ok
但佢係更衣室炸彈

一隻攻強守弱
一隻守強攻弱
夠哂啦

攻強=av
守強=palencia
平衡d有羅白頂
我覺得下季可以試一季
av下季打翼啦
打閘真係浪費左
除非轉踢343
除左右閘,其他買人時要先睇美斯定位
如果唔係只會買錯人
如果唔係只會買錯人

我覺得美斯年紀+體能真係要退落嚟踢中場
但又有另一個問題就係中場少左個人守
如果唔係只會買錯人

佢343個定位cam幾好
如果唔係只會買錯人

小花角色係又愛又恨
勁真係好勁
但唔跑唔守個下真係

Ys

好啦 醒啦
如果唔係只會買錯人

小花角色係又愛又恨
勁真係好勁
但唔跑唔守個下真係

如果球隊有能力將m放係對方半場30碼活動範圍,咁就可以發揮佢最大能力,原因係美斯傳射盤全部頂級,係呢個位佢可以發揮到最大。

如果放係中後場拎波,一已經冇射門威脅,二就因為身體退化,佢已經唔可以做大範圍過人,但如果係禁區頂,佢依然有能力(今季打愛狗嗰2球都係30碼到密集式過人。三黎佢係中後場冇沙維式調節球隊,美斯更壇長killer pass.

以上係我對美斯宜家能力睇法,優點,劣勢十分明顯。
美斯墜後絕對係下策
仲有一樣係新教練要解決
無球跑動,除左美斯小明,都冇其他人做前插
好多巴迷剩係屌鳩安狗 無可否認安sir佔好大責任但球員能力呢個問題真係俾人忽視左 好多巴迷以為巴塞剩係靠體系 其實個人能力一樣咁重要 好多人話擺羅白落返中場但其實蘿蔔頭嘅個人能力根本唔足以踢巴塞正選 ag dso 呢兩個我覺得更加唔夠班 細佬仲可以有得傾 終於技術唔差 其他真係唔夠班

Ys

當日明明係你地唔要人在先
依家要人自己回家
咩面皮咁厚
好多巴迷剩係屌鳩安狗 無可否認安sir佔好大責任但球員能力呢個問題真係俾人忽視左 好多巴迷以為巴塞剩係靠體系 其實個人能力一樣咁重要 好多人話擺羅白落返中場但其實蘿蔔頭嘅個人能力根本唔足以踢巴塞正選 ag dso 呢兩個我覺得更加唔夠班 細佬仲可以有得傾 終於技術唔差 其他真係唔夠班

講左百九幾次
拎夢之隊標準根本全球圈都冇人達標
你點樣搵多個沙維返黎
我夠膽講就算比你買到華拉提過黎一樣比你地話佢未夠班

如果以中場係組織行先,呢到咁多個中場冇一個夠班,蘿白冇嘅係創造力,經常比人屌橫傳

但由於宜家球隊組織工作係由msn負責,所以蘿白,細佬只需要做推進,前插等工作,佢地弱勢自然冇咁大

所以msn三個缺一不可
是但一個唔係到場波一定好難打同好難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞