[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
今晚反cup 成功
巴區手足一世無女屌

不要緊
禾憫刀是蝗迷

平時都係呢到copy 新聞
今年有隻飛機杯都還神

同哥狗最尾果年一樣
人地越位入波就黑哨比左錢球證
自己越位入波就係球證誤判關我地皇馬咩事
要改造球隊,首先要諗美斯位置,想佢係中路專心做波就搵人做入涉,前插,類似對祖記直線比小白咁
中場2個要跑得,前插時機凖,同埋要勤力回防
陣容就變做41212

如果要打番左,美斯做攻堅角色,就需要做波型中場,大佬,華拉提咁,由中場同前線做配合,減輕msn進攻壓力
要改造球隊,首先要諗美斯位置,想佢係中路專心做波就搵人做入涉,前插,類似對祖記直線比小白咁
陣容就變做41212

如果要打番左,美斯做攻堅角色,就需要做波型中場,大佬,華拉提咁,由中場同前線做配合,減輕msn進攻壓力

fail
陣容就變做41212

fail

新中場
老老豆豆,美斯一定唔會跑,所以其他要幫佢跑埋,尼馬已經做得好
今晚反cup 成功
巴區手足一世無女屌

今晚反cup成功
巴區手足唔準再笑綠帽仔
今晚反cup 成功
巴區手足一世無女屌

今晚反cup成功
巴區手足唔準再笑綠帽仔

Ok
你哋咪繼續鬧囉,反正幾年後只會知道我皇十幾冠稱霸歐洲
今晚反cup 成功
巴區手足一世無女屌

今晚反cup成功
巴區手足唔準再笑綠帽仔

Ok

cup 到我唔笑佢又點話
查實禾系五十年鍠迷 禾吾系疤迷囉=,=
反cup到我找晒數再退出連登

隊西波唔值得你咁做wo bb

隊西波唔值得你咁做wo bb

佢點會找數
陣容就變做41212

右中場要好似細佬咁可以係美斯入中間就自己移去右路加做埋美斯既防守 因為唔似以前有丹狗自己跑上跑落
其實而家得返祖記先有機打贏賤種
冇啦人地呢次真係冧莊喇
改制後疤狗有成3次機會都把握唔到
人地同一班人腳3次就做到

其實我覺得上年最大機會
上年我地連大巴都破到,連勝馬體會唔係符碌
係3月個國際賽期後崩盤
冇啦人地呢次真係冧莊喇
改制後疤狗有成3次機會都把握唔到
人地同一班人腳3次就做到

其實我覺得上年最大機會
上年我地連大巴都破到,連勝馬體會唔係符碌
係3月個國際賽期後崩盤

我只係記得個時安蛇自大到話「無論抽到邊隊都好,最驚抽到巴塞」
之後就柒足成個月,輸畀華西後連波都唔想睇
自從個排之後決心反安蛇

賤種本身唔弱
判決得益更加唔洗講
祖記點黑都係意大利黑得起
反而馬體今年搞咩淘汰賽場場都入得咁少

不嬲少,係巴咁廢先比佢入咁多

一向都好少
反而上round入到咁多球先怪

賤種本身唔弱
判決得益更加唔洗講

純計實力啦
如果好似尋晚咁黑都無計

賤種本身唔弱
判決得益更加唔洗講

純計實力啦
如果好似尋晚咁黑都無計

反而覺得一回合賤種贏硬
如果係兩回合仲有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞