[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
我不嬲都話要買高佬反對買paco,但我唔會開口埋口屌d球員係廢物
我不嬲都話要買高佬反對買paco,但我唔會開口埋口屌d球員係廢物

痴線,咁安狗都唔叫得啦,佢教波幾垃圾都係巴塞功功勳
美斯唔入=腳風唔順
so9唔入=海鮮波
paco唔入=撻q廢柴

咁你同我假膠吹奏山齊士有咩分別
美斯就唔屌得,其他人就做乜都唔得

你有無睇到我講咩呀
講真你都幾似皇狗,係度老屈。
我咪話左我覺得蘇9差唔係因為佢入唔到波,係因為其他原因呀,睇清楚先回啦好嗎?
我幾時有話唔屌得美斯?
但對祖記你有咩可以屌佢?
屌佢唔入波? 係中場中圈直射?
佢起碼傳扭組織防守都交哂功課

蘇9尼馬射波唔中龍我都唔會屌

我只會屌離譜既野,例如傳波傳到西咁。
例如撻q撻到離航離勒

如果美斯唔入果球唔係差兩個波位而係好似paco咁撻到離撚哂譜,我一樣會屌。
美斯唔入=腳風唔順
so9唔入=海鮮波
paco唔入=撻q廢柴

好記得美斯係前幾場造左十幾廿個餐士,so9無個把握到,個場美斯係最高分果個,你都屌佢隱形囉
睇下d分點失先

主場對皇馬,贏緊時想打守波但出杜蘭
作客切爾達,留住夢遊影帝跟大半場
對貝迪斯,入左當唔計,可以點?
對馬拉加直頭前中後有問題
呢4場有2場贏到已經係榜首,都唔數馬斯,ag派膠果d
然後再話係因為唔夠球星所以球季失敗?

而家係戰術同狀態有問題喎,我睇唔出買左華拉迪又好,isco 又好會有咩分別

雲尼亞尼都係得vardy,mahrez 兩個係叫勁少少,一樣贏英超

難聽d講,雲加拎住msn都雙冠啦

我真係好眼訓,本來想逐點逐點回你
但真係打字打到攰
我就講貝迪斯果場,就算唔計問題球,巴塞都係垃圾表現,人地一壓迫就瀨哂屎。
而且你話如果有華拉堤Isco都無分別,都未踢過你就知無分別你都幾好野

個人能力愈強既人對戰術既依賴程度就愈少,你擺咩位佢表現都唔會差得去邊。教練廢你估球員本身完全無責任?

安狗廢唔代表某啲球員唔係廢
早抖
美斯要屌應該係PSG首回合,果場垃圾級表現。
但so did成隊

祖記兩場要屌大把人屌先,有排都未到美斯
我第一個係屌選大雄班弱智
咁你答點解費格遜用班契弟贏歐聯

世上冇球隊11個位都完美,唔識用/亂買人點都係高層體教練團隊責任啦
你咪又係來來去去幾督屁,次次輸波就話幾年前自己已經估到
我老母夠知買球星有用啦
但唔好忘記,摩連奴都買左普巴,曼排第幾話?
v92當時都有沙維小白用架,結果?
費格遜一樣用青訓贏歐聯,7小福真係個個都咁勁咩?

源頭係安歷基根本調整唔到球員狀態

agger好煩 自己巴區都下下屌哂鬼咁,講黎講去果幾句
非我族類者死

煩過西,得佢一個識波,唔會接受其他人諗法做乜上討論區姐,開個blog或者fb page自己發表偉論咪得
美斯唔入=腳風唔順
so9唔入=海鮮波
paco唔入=撻q廢柴

好記得美斯係前幾場造左十幾廿個餐士,so9無個把握到,個場美斯係最高分果個,你都屌佢隱形囉

我即討一定係屌so9先啦

再者你咁講你咪一撚樣,山神入波但輸波你一樣笑佢,有鳩分別呀?

so9我由2016年屌佢屌到而家啦
但so did成隊

你都一樣曲解緊我意思
我講就講成季,你就捉住對祖記兩場波講

美斯有幾勁根本唔洗拗,但佢狀態飄忽都係事實丫,一個人飄忽就球員問題姐,而家成隊都係喎
我矛頭從來都唔係針對msn實力啦
仲有paco定位係後備,唔通你要佢有so9咁勁?有咁勁就唔會黎坐啦
比著係哥蛇教,so9 2016表演一早入左雪櫃啦,咁已經唔會有借走munir入paco呢d膠級轉會

巴塞係要有多種戰術,而唔係一種戰術應對所有狀況
美斯唔入=腳風唔順
so9唔入=海鮮波
paco唔入=撻q廢柴

我即討一定係屌so9先啦

再者你咁講你咪一撚樣,山神入波但輸波你一樣笑佢,有鳩分別呀?

so9我由2016年屌佢屌到而家啦

山狗係隔離隊其實係根本係wfc,不過你成日都提住佢,先會恥笑下佢,利申我唔會主動去笑佢,除非有人提起
山神咁勁,唔提下佢點得

A for Alexis, A for Ali
山神咁勁,唔提下佢點得

A for Alexis, A for Ali

A字頭係特別正
你咪又係來來去去幾督屁,次次輸波就話幾年前自己已經估到
我老母夠知買球星有用啦
但唔好忘記,摩連奴都買左普巴,曼排第幾話?
v92當時都有沙維小白用架,結果?
費格遜一樣用青訓贏歐聯,7小福真係個個都咁勁咩?

源頭係安歷基根本調整唔到球員狀態

agger好煩 自己巴區都下下屌哂鬼咁,講黎講去果幾句
非我族類者死

煩?夠啲自稱巴迷日日踩當家球星走去J隔離隊既人煩?
就算我係煩,我講既全部係事實。

事實都唔肯面對,就係失敗既開始

自己球星就唔可以批評?咁點樣進步呀
唔係話j唔j人地隊既球星 咁人地事實今年係勁 讚下有咩問題? 起碼好過咩隊亂咁反先啦
但so did成隊

你都一樣曲解緊我意思
我講就講成季,你就捉住對祖記兩場波講

美斯有幾勁根本唔洗拗,但佢狀態飄忽都係事實丫,一個人飄忽就球員問題姐,而家成隊都係喎
我矛頭從來都唔係針對msn實力啦
仲有paco定位係後備,唔通你要佢有so9咁勁?有咁勁就唔會黎坐啦

美斯今季狀態有幾飄忽呀又?
以佢往績同能力去計 對蛆入唔到波真係算腳風唔順
今季唔係美斯應該而家車尾燈都見唔到
講真 狗竇唔可以無迷山黨
見大家咁識波,我問我老死綠b借個尿壺畀大家中出
屌更新左變reddit

要飲尿

真 冇迷山就顯得狗竇太高汁了 要搵迷山拉低翻平均質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞