[俾啲掙扎我] 巴塞隆拿球迷討論區 (188)

1001 回覆
17 Like 26 Dislike
踢到7x分鐘突然上唔到網到依家

迷子 豬啦
尼馬係咪因為上場上左天堂今場跌落地獄而喊? 如果唔係黎緊幾年真係唔知點

見到丹狗都眼濕濕成三十幾仲咁勁
都叫做踢返水準,祖記守得好撳住攻都入唔到都無計,當專心踢聯賽囉
下年再嚟過

今場踢得ok都無咁傷

係射門差啲,對面真係守得密,尼馬突破完都冇咩位比波/射
點解唔叫utt上去好過pk
pk個頭拎黎攻擊得淡笑
尼馬係咪因為上場上左天堂今場跌落地獄而喊? 如果唔係黎緊幾年真係唔知點

我覺得係佢下半場整親唔係咁踢到而喊
pk個頭拎黎攻擊得淡笑

你認真
都叫做踢返水準,祖記守得好撳住攻都入唔到都無計,當專心踢聯賽囉
下年再嚟過

今場踢得ok都無咁傷

係射門差啲,對面真係守得密,尼馬突破完都冇咩位比波/射

中間守得最好,比你爆贏邊位都無位比你傳,迫你踢窄位波

mk可以當成長經驗
pk個頭拎黎攻擊得淡笑

你認真

UTT上去應該失波多過入波

mk可以當成長經驗

Mk經過今季下季一定會更強
mk 唔洗喊呀嘛

迷子 豬啦

連lin登都short short地,F5掀到爛都唔出下一頁

mk可以當成長經驗

Mk經過今季下季一定會更強

希望la our only hope
pk個頭拎黎攻擊得淡笑

你認真

UTT上去應該失波多過入波

agger
mk 唔洗喊呀嘛

出局加上下半場好似傷傷地冇得chur下
丹狗

都叫做踢返水準,祖記守得好撳住就攻都入唔到都無計,當專心踢聯賽囉
下年再嚟過雞胸

如果高層再on9既話

你睇即討仲有人撑買比爾連,就知班高層長做長有

迷子 豬啦

連lin登都short short地,F5掀到爛都唔出下一頁

咁垃圾嘅
都叫做踢返水準,祖記守得好撳住就攻都入唔到都無計,當專心踢聯賽囉
下年再嚟過雞胸

如果高層再on9既話

唉 冇眼睇了 回到解放前
下年再嚟過雞胸

如果高層再on9既話

求下季千祈唔好買到
下年再嚟過雞胸

如果高層再on9既話

求下季千祈唔好買到

And Coutinho

迷子 豬啦

咁垃圾嘅

me都唔知咩事牙
下年再嚟過雞胸

如果高層再on9既話

其實羅白進步係ok
所以唔好哂錢汁右閘,一定要解決中場同前線
Messi

買陳7啦,1.88 又平又識巴塞踢法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞